Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Με Χαράτσι στις ομάδες από τον Δήμο ξεκίνησε η Αθλητική Πολιτική


Το ζήσαμε και αυτό μας κοινοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αθλητισμού που νομίζει ότι είναι Διεύθυνση Οικονομικών το Χαράτσι που πρέπει να πληρώνει ο Γυμναστικός για να χρησιμοποιεί τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της πόλης.
Το παράδοξο είναι ότι πληρώνουν για χρήση μόνο οι Σύλλογοι. Αν συνεπώς είσαι Χαλανδραίος και ενταγμένος σε Σύλλογο οφείλεις να πληρώνεις για να μπεις στο γήπεδο. Αν είσαι πολίτης ακόμη και άλλου Δήμου τότε ελεύθερα μπορείς να μπαινοβγαίνεις ακόμη και με τον σκύλο σου.
Αυτό συμβαίνει όταν ο Νόμος προβλέπει οι Δήμοι να βοηθούν τις ομάδες και με οικονομικές επιχορηγήσεις ο Δήμος Χαλανδρίου χρεώνει την χρήση.
Δυστυχώς επικράτησαν οι κομπλεξικοί, οι αντιαθλητικοί και εκείνοι που βλέπουν τον Δήμο σαν επιχείρηση που πουλά υπηρεσίες. Τώρα πως μια αριστερή διοίκηση μπαίνει σε περίοδο κρίσης σε αυτή την λογική να μετακυλά ένα ακόμη κόστος στις πλάτες των δημοτών είναι απορίας άξιον.

Εμείς ρωτάμε ποιος θα πληρώσει αυτό το κόστος ,φυσικά οι πολίτες γιατί οι σύλλογοι επιβιώνουν με τις εισφορές μελών. Ποιος αναλαμβάνει την αθλητική ζημία που θα υποστεί η πόλη με την ανάγκη οι σύλλογοι να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα που απαγορεύουν τον Πρωταθλητισμό; Φυσικά η διοίκηση του Δήμου  και όχι οι αρνητές των πάντων και η ανεκδιήγητη διεύθυνση του Αθλητισμού  που την παρέσυραν σε αυτή την απόφαση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Αρ. Πρωτ:
ΠΡΟΣ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Α.Ο



Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις υπ΄ αριθ. 1,42/2015 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, η μηνιαία συνδρομή για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γυναστηρίου «Ν. Πέρκιζας», ανέρχεται αναλυτικά ως κατωτέρω :
Για τα τμήματα μπάσκετ στο ποσό: 94,60 € μηνιαίος
Για τα τμήματα βόλεϊ στο ποσό : 228,40 € μηνιαίος
Για τα τμήματα στίβου στο ποσό : 45 € μηνιαίος
Παρακαλούμε όπως μεριμνείτε για την τακτοποίηση των οικονομικών σας οφειλών εντός του εκάστοτε μηνός αρχής γινομένης από 1/3/2015 το οποίο θα πρέπει να προκαταβληθεί στα ταμεία του Δήμου Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου).

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
ΚΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.