Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τένις Φίλιππος

Τένις στο Χαλάνδρι
Ο Φίλιππος ο μοναδικός αναγνωρισμένος σύλλογος Τένις στο Χαλάνδρι εντυπωσίασε στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα στην Ραφήνα.
Μετά από χρόνια μιζέριας στα χέρια καιροσκόπων που διέσπασαν το σύλλογο και αντιμέτωπος με την εχθρική συμπεριφορά της προηγούμενης διοίκησης αθλητισμού και προσωπικά του προέδρου που στην πολιτική κόντρα με τον Νίκο Πανταζή  έφθασε σε σημείο να στερήσει ώρες προπόνησης από τους αθλητές για να διαθέσει το γήπεδο σε μη αναγνωρισμένο  σύλλογο μόνο για να πλήξει τον Φίλιππο, ήλθε πάλι η άνοιξη.
Ο Φίλιππος με ομάδα πέντε παικτών έκανε την έκπληξη και άνοιξε νέα σελίδα για το Τένις στο Χαλανδρι. Η  Βουρβούλια,Πούλιος,Μποτσαράκης,Μιστριώτης,Παπούτσος  τα έδωσαν όλα και άφησαν ελπίδες για το Μέλλον.


Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις
Σε λίγες μέρες θα έχουμε την δεύτερη δοκιμασία στο Τένις
Ο Φίλιππος με νέα ομάδα που θα αποτελείται από τους  Σταη , Κανελόπουλο,Παπαιωάννου,Λουπέση ,Πιερουτσάκου θα προσπαθήσει να ανέβει στην βαθμολογία.
Ο προπονητής Κωνσταντίνος δουλεύει ακούραστος ανανεωμένος μετά την άδεια επαγγέλματος προπονητή που πήρε και υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες.


Παραλειπόμενα από την Ραφήνα
Ο Μιστριώτης και ο Πατέρας του πήγαν στο γήπεδο κατευθείαν από Παρίσι που ήταν για ταξίδι αναψυχής. Αν μάλιστα οι αγώνες δεν είχαν αναβληθεί την Παρασκευή δεν θα προλάβαινε να παίξει.

Η Βουρβούλια είχε για μάνατζερ την μητέρα της που συνέχεις την φώναζε
Ο Μποτσαράκος ακολουθούσε τις οδηγίες του πατέρα του που αποδείχθηκε γνώστης του Τένις.Μάλιστα μας βοήθησε στις μετακινήσεις

Ο Παπούτσος ζήτησε στο διάλειμμα σάντουιτς και ο πρόεδρος Νίκος Πανταζής που ήταν όλη την ημέρα κοντά στους αθλητές έτρεξε να του το προμηθεύσει
Ο Πούλιος είχε την βοήθεια της μητέρας του που παρακολουθούσε με αγωνία. Ήταν ο καλύτερα προετοιμασμένος αθλητής και σίγουρα πολύ σύντομα θα μας χαρίσει επιτυχίες.


Ο άτυχος της ημέρας το ταλέντο μας Κανελλόπουλος που υψηλός πυρετός τον καθήλωσε στο κρεβάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.