Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έντονη αντίδραση Νίκο Πανταζή για το απαράδεκτο Συμφωνητικό και το Χαράτσι στους αθλητικούς Συλλόγους.


 Κ.αντιδήμαρχε
Δυστυχώς σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης,  μια αριστερή διοίκηση του Δήμου που επαγγελλόταν συμμετοχή του κόσμου στις αποφάσεις ,αποκέντρωση και γενικές συνελεύσεις ,συνεργασίες με πρόσωπα και φορείς ,αφήνεται και παρασύρεται από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον Αθλητισμό, που νομίζουν ότι η Διεύθυνση Αθλητισμού είναι μια υπηρεσία με πρωτόκολλο  και αποφασίζει τον διωγμό των συλλόγων και τον οικονομικό στραγγαλισμό τους. Η ατυχία σας κ.Γκάγκα και η δική μας ταυτόχρονα είναι ότι σε αντίθεση με τη Διεύθυνση πολιτισμού που τα υπηρεσιακά στελέχη έχουν άποψη για τον πολιτισμό και εμπειρία από την λειτουργία του Αετοπουλειου ,στον Αθλητισμό υπάρχει παντελής άγνοια που καλύπτεται από εχθρικές προτάσεις και αλαζονική συμπεριφορά. Έτσι αντί οι σύλλογοι να μπουν στο γενικότερο πλαίσιο της Αθλητικής Πολιτικής που εσείς θα αποφασίσετε λογίζονται ως αντίπαλοι και επιδιώκεται η εξόντωση τους.
Παρασυρθήκατε στη ψήφιση ενός κανονισμού για τους Αθλητικούς χώρους χωρίς συζήτηση με εκείνους που αφορούσε, συνεχίσατε με την μίσθωση των αθλητικών χωρών που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι εντελώς άδικη πχ χρεώνει αίθουσα του ορόφου όσο και το κλειστό γυμναστήριο και συνεχίζεται με την παρουσίαση ενός μονόπλευρου Συμφωνητικού παραχώρησης που έχει μόνο υποχρεώσεις για τους Συλλόγους και καμία για τη  Διεύθυνση Αθλητισμού.
Κ.Αντιδήμαρχε αυτό που οφείλετε να κάνετε γρήγορα είναι να φέρετε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις θέσεις σας για τον Αθλητισμό. Αν σε αυτές τις θέσεις αποφασίσετε ότι δεν έχουν πεδίο δράσης οι Σύλλογοι τότε μπορείτε να προχωρήσετε με τον τρόπο που σας υποδεικνύει η τωρινή Διεύθυνση Αθλητισμού. Αν όμως αποφασίσετε να λειτουργήσετε μαζί με τους Συλλόγους πρέπει  άμεσα να αλλάξετε την πολιτική σας που οδηγεί σε αφανισμό τα σωματεία και σε μαρασμό τον Αθλητισμό της πόλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.