Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Δυναμικά μπήκε στο παζάρι των μεταγραφών ο ΓΣ Χαλανδρίου για τη νέα σεζόν


Νίκος Πανταζής πρόεδρος Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου:Σε πείσμα μερικών μεμονωμένων και πολύ μικρών για να βλάψουν τον Γυμναστικό προχωράμε και στο βόλλευ .
Ελπίζουμε ότι ο Δήμος θα καταλάβει ότι η παρουσία μου στην αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι λόγος να αντιμάχεται και να αδικεί τον Γυμναστικό.

Ο ΓΣ Χαλανδρίου βαδίζει με νέο τεχνικό τιμ κι όλα δείχνουν πως θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην Α2. Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Περόπουλος ανέλαβε τα ηνία με βοηθό την μέχρι πρότινος αθλήτρια της ομάδας Λία Γκόγκου που θα είναι προπονήτρια και των Ακαδημιών της ομάδας και θα ασχοληθεί με την προπονητική αποκλειστικά αυτή τη σεζόν.

Έγιναν και οι πρώτες μεταγραφές με αθλήτριες συγκεκριμένα ...
Έρχεται στην ομάδα η Έλενα Χριστοδούλου από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Η Έλενα είναι διαγώνια, έχει αγωνιστεί με την Εθνική Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό και είναι αδερφή της Στέλλας Χριστοδούλου που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενώ ο πατέρας και ο θείος της είναι γνωστοί παλιού αθλητές του μπάσκετ. Είναι η δεύτερη σεζόν που αγωνίζεται στην Α2 καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δε της επιτρέπουν να αγωνιστεί στην Α1.
Η Ροζαλίνα Παπαδοπούλου από τον ΖΑΟΝ, θα είναι το λίμπερο της ομάδας. Η Ροζαλίνα έχει δώσει πολλά θετικά δείγματα με τον ΖΑΟΝ με τον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε, έχει σταθερή απόδοση και σίγουρα είναι σημαντικό «συν» για την πίσω ζώνη της νέας της ομάδας.  Επίσης αποκτήθηκαν η Δανάη Θανοπούλου, κεντρική από την Αγία Παρασκευή, η ακραία Αναστασία Φωκιανού από Αιξωνή, η Εύη Μπαϊράμη από Φοίβο Μελισσίων ακραία και η Βένια Συκιώτη από Τυφώνα που είναι πασαδόρος.

Αναμένονται και ανανεώσεις στην ομάδα του Χαλανδρίου και θα προωθηθούν και νέες κοπέλες από της Ακαδημίες για να έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.