Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Νίκος Πανταζής:Ο Βαγγέλης Περόπουλος είναι εγγύηση,παρα τα προβλήματα που δυστυχώς έχουμε με τα διοικητικά και το γήπεδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.Τον Σεπτέμβριο θα βάλω θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επανασύσταση των νομικών προσωπων αθλητισμού και πολιτισμου.Είναι αδιανόητο υπάλληλοι με καμία σχέση με τον Αθλητισμό να παρασύρουν σε αποφάσεις τον αντιδήμαρχο που και τον ίδιο ζημιώνουν και τον Αθλητισμό

«Μπαμ» με Έλενα Χριστοδούλου ο Γ.Σ.Χαλανδρίου

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
«Μπαμ» με Έλενα Χριστοδούλου ο Γ.Σ.Χαλανδρίου
Εντυπωσιακό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι έκανε ο Γ.Σ.Χαλανδρίου που με τον Βαγγέλη Περρόπουλο στον πάγκο βάζει πρώτο στόχο την άνετη παραμονή και σε... δεύτερο χρόνο θα διεκδικήσει και την άνοδο.
Η μεγάλη έκπληξη έγινε με την απόκτηση της διαγωνίου ΈΛενας Χριστοδούλου που αγωνίζονταν στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Η παρουσία της Χριστοδούλου θα ενισχύσει επιθετικά την ομάδα του Γ.Σ.Χαλανδρίου.
Επίσης αποκτήθηκαν πέντε ακόμα αξιόλογες αθλήτρεις συνθέτοντας το μισό παζλ του ρόστερ της νέας περιόδου.
Αποκτήθηκαν ακόμα η Αναστασία Φωκιανού από την Αιξωνή Γλυφάδας που αγωνίζεται ακραία, η Δανάη Θανοπούλου από την Αγία Παρασκευή που αγωνίζεται κεντρική, η Ροζαλίνα Παπαδοπούου από τον ΖΑΟΝ που αγωνίζεται λίμππερο, η Εύη Μπαϊράμη από τον Φοίβο Μελισσίων που αγωνίζεται ακραία και η Βένια Συκιώτη από τον Τυφώνα που αγωνίζεται πασαδόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.