Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν είδα στο διαδίκτυο το εισόδημα που δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος
κ. Προβόπουλος 4.051.949 ευρώ το χρόνο μισθό. Τα νέα βέβαια στο διαδίκτυο τρέχουν όπου ήδη έχει φτιαχτεί και σχετική ομάδα στο facebook από την οποία σας παραθέτω ένα απόσπασμα: <<Είναι αδύνατον να δεχτούμε ότι ένα στέλεχος της τράπεζας της Ελλάδος και ας είναι και πρόεδρος αμείβετε με ποσό ίσο με το επίδομα 8.000 ανέργων. Καμιά θυσία χωρίς δικαιοσύνη !!!! την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν.. ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ !!!!>>
Ασφαλώς και τα ποσά που η κρατική τηλεόραση πλήρωνε σε πολλούς κηφήνες είναι προκλητικά Είναι λαϊκή απαίτηση να βγει η κυβέρνηση να πάρει θέσει στο ζήτημα, αν και σήμερα ο κύριος Προβόπουλος και άλλα στελέχη, που συμβουλεύουν τον Ελληνικό λαό να <σφίξη> το ζωνάρι και σχεδιάζουν τις θυσίες μας, εξακολουθούν να παίρνουν τέτοιους μισθούς.
Είναι απαίτηση να γίνει αναδιανομή του εισοδήματος και να πληρώσουν όλοι εκείνοι που φανερά με bonus ή κρυφά με επιδόματα, επιτροπές , μίζες και χαριστικές πράξεις, έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Είναι μεγάλη αδικία η κυβέρνηση Πασοκ να επιβάλλει ή να αυξάνει την έμμεση φορολογία που πλήττει το ίδιο πλούσιους και φτωχούς.
Είναι τρομερό λάθος να αφήνουμε τους αγρότες στα Μπλόκα και να ζητάμε να έλθουν εκείνοι στην Αθήνα ,αντί η Υπουργός που έπρεπε να προλάβει την αντίδραση κάνοντας την δουλειά της να βρίσκεται η ιδία στα μπλόκα για να δοθεί λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.