Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο της αύξησης της παροχετευτικότητας της Ρεματιάς Χαλανδρίου.Ένα πολύ σημαντικό έργο για το Χαλάνδρι υπεγράφη σήμερα. Πρόκειται για το έργο αύξησης της παροχετευτικότητας του Ρέματος Χαλανδρίου μεταξύ των οδών Σολωμού και Γρίβα (Προϋπολογισμός 1,3 εκ. ευρώ).


Mε αυτό τον τίτλο ανακοίνωσε ο δήμος ένα σημαντικό έργο για τον Συνοικισμό που κτυπήθηκε στις περυσινές πλημμύρες. Η αλήθεια είναι ότι προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός και όχι φυσικά ότι υπογράφτηκε η σύμβαση.Αυτό σημαίνει ότι το έργο θα ξεκινήσει μέσα στον χειμώνα και αν λάβουμε υπόψη τα έργα στην Μπακογιάννη με την ανύπαρκτη τεχνική υπηρεσία που διαθέτει το Χαλάνδρι θα παρακαλάμε να  μην βρέξει .Τώρα αν ρωτήσουμε γιατί αργήσαμε τόσο, γιατί δεν τελειώνει ο εργολάβος τα έργα στην Μπακογιάννη δεν θα πάρουμε απάντηση .
 
Σχετικά ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γεώργιος Κουράσης δήλωσε : Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής που επιλύει ένα χρόνιο πρόβλημα στο Δήμο μας. Τώρα πλέον, γίνεται πραγματικότητα και οι κάτοικοι του Συνοικισμού δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις σαν αυτές που έζησαν πριν μερικούς μήνες, με τις μεγάλες πλημμύρες.  Τα έργα υποδομών είναι από τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου μας.”
 
Αυτοί οι άνθρωποι θα έλθουν σε λίγο να ζητήσουν την ψήφο σου.Οι ίδιοι που γεμίζουν τις εφημερίδες με αρνητικά σχόλια για το Χαλάνδρι.
Ο δήμαρχος επαναλαμβάνει αυτά που έλεγε περυσι και προπερσυ και...να βάλει ο θεός το χέρι του να μην βρέξει γιατί θα μας ξαναπεί τα ίδια,αφού βέβαια θα έχει πνιγεί το Πάτημα ,η Τούφα ,ο Συνοικισμός
Θα τους δώσεις επιτέλους την απάντηση που πρέπει;
Θα του στείλεις επιτέλους στα σπίτια τους
Είναι στο χέρι σου
 
Εμείς είμαστε καθημερινά εδώ στήριξε μας

 

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.