Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο νέος τηλεοπτικός χάρτης – Ποιος πήρε τον 902


pano katwΝέος τηλεοπτικός χάρτης με νέους και παλιούς καναλάρχες.
Ο τηλεοπτικός σταθμός του κ. Β. Βαρδινογιάννη, Star Chanel από σήμερα Δευτέρα, 16/09/2013 αλλάζει και από κουτσομπολίστικος σταθμός γίνεται… Μega.
Με τιμονιέρη το Νίκο Χατζηνικολάου και παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα μπαίνει δυνατά στο χώρο της ενημέρωσης με στόχο να χτυπήσει την πρωτιά του μεγάλου καναλιού.
Ο ιδιοκτήτης του Star Κ. Βαρδινογιάννης είναι και συνιδιοκτήτης του Mega και αναμένεται πόλεμος με τους συνεταίρους του Ψυχάρη – Μπόμπολα οι οποίοι του αρνήθηκαν τη συγχώνευση του Star με το Mega.
Ο τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ 902, πέρασε στην ιδιοκτησία του καναλάρχη κ. Φ. Βρυώνη και άλλων αφανών μετόχων. Μετονομάστηκε σε «Ε» με πρόεδρο τον ιστορικό διευθυντή της Ελευθεροτυπίας κ. Σ. Φυντανίδη και προσωρινό παρουσιαστή ειδήσεων κ. Γ. Καραμέρο. Αργότερα θα αναλάβει το δελτίο ειδήσεων ο Άκης Παυλόπουλος που θα συνεχίσει να παρουσιάζει και το αποκαλυπτικό δελτίο του EXTRA ιδιοκτησίας και αυτό το κανάλι του κ. Φ. Βρυώνη.
Το παλιό Magic του κ. Σωκράτη Κόκκαλη μετονομάστηκε σε ACTION και περιήλθε στα χέρια του κ. Παναγιωτάκη εμπίστου συνεργάτη και φίλου κ. Ευ. Βενιζέλου. Το κανάλι έχει κάνει ήδη επώνυμες μεταγραφές με σύμβουλο τον κ. Βασίλη Ταλαμάγκα, που έφυγε από το Κόντρα Chanel του κ. Γιώργου Κουρή και τώρα «στήνει» το νέο κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.