Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Απολογισμός πρώτης δημοτικής περιόδου στο Χαλάνδρι


Θα ξεκινήσω με την κριτική μου στα πεπραγμένα της διοίκησης στα πολεοδομικά  και την στάση της δικής μας δημοτικής παράταξης και θα αναφερθώ στην συνέχεια στην λοιπή αντιπολίτευση.
Η νέα διοίκηση του δήμου που ανέλπιστα λόγω της συγκυρίας βρέθηκε στην εξουσία είχε στις αποσκευές της ορισμένα πλεονεκτήματα που ευτυχώς γι'άυτη και την πόλη τα αξιοποίησε στο έπακρο.

1.Ηταν νέα για πρώτη φορά , στην εξουσία ,ορεξάτη και ανέλαβε να διαχειριστεί ένα δήμο σε τέλμα, αφού οι εσωτερικές διαμάχες της διοίκησης Κουράση και οι ανεξαρτησίες συμβούλων του την είχαν ευνουχίσει πολιτικά.

2.Παρέλαβε σε τελική φάση  προμήθειες  της διοίκησης Κουράση , εν εξελίξει την ένταξη του Πεύκου Πολίτη, τελειωμένο το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και απόφαση  της Αποκεντρωμένης για την μετακίνηση των τσιγγάνων στα Μέγαρα.

3.Παρέλαβε ταμείο με 12.000.000 περίπου ευρώ όταν η πλειοψηφία των δήμων είναι στο κόκκινο.

Μπορώ να υποστηρίξω ότι αξιοποίησε τα πλεονεκτήματα κατά τον καλύτερο τρόπο εκτός της μετακίνησης των τσιγγάνων που δεν τόλμησε να επιτρέψει την απομάκρυνση τους .
Στα πολεοδομικά κινήθηκε με ταχύτητα ,επικαιροποίησε το ΓΠΣ  και με αποφασιστικότητα παρά την γκρίνια ορισμένων συμβούλων της απέκτησε χώρο για τα απορριμματοφόρα ,έτοιμο σχεδόν πολιτιστικό  κτίριο το Νόμπελ, τον υπόλοιπο αθλητικό χώρο στο γήπεδο Χαλανδρίου και το σπουδαιότερο απέκτησε δωρεάν τα (30) στρέμματα του γηπέδου του Απόλλωνα στο Κάτω Χαλάνδρι.
Επιπλέον στην καθαριότητα οι παραλαβή των εν εξελίξει προμηθειών και οι νέες προμήθειες κάδων αυτοκίνητων και η έγκαιρη προσλήψεις οδηγών, βελτίωσαν θεαματικά την κατάσταση.

 Σε όλες αυτές τις προσπάθειες η δημοτική παράταξη μας ψήφισε θετικά ,στήριξε τις αποφάσεις της διοίκησης, απολύτως ορθώς γιατί θεωρήσαμε ότι οι κινήσεις αυτές είναι προς όφελος της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.