Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος κοροϊδεύει ποιον


“Η ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 

O ∆ήµος Χαλανδρίου µε την υπ’ αρ. 416/14-11-2016 Απόφαση του Δηµοτικού Συµβουλίου αποφάσισε την πιλοτική εφαρµογή της συµµετοχής των πολιτών στη διαµόρφωση του προϋπολογισµού και του τεχνικού προγράµµατος του ∆ήµου, οικονοµικού έτους 2017, για κονδύλια και έργα που αφορούν την πολεοδοµική ενότητα του Συνοικισµού και δεν ξεπερνούν το ποσό των 150.000,00 ευρώ.

Προς τον σκοπό αυτόν, στις 12-2-2017 συγκλήθηκε η Συνέλευση πολιτών και κατοίκων του Συνοικισµού, η οποία συγκρότησε Συντονιστική Επιτροπή αρµόδια να διοργανώσει την διαδικασία  δηµόσιας διαβούλευσης στις 3 επιµέρους γειτονιές του Συνοικισµού (Ριζάρειος – Τερψιθέα, Κεντρικός – Μαρινόπουλος- Γυφτοπούλου, Καρελά- Αγία Άννα).



Πράγματι ακούγεται όμορφα και είναι σημαντική πρωτοβουλία να ζητείται η συμμετοχή των πολιτών στην διαμόρφωση του τεχνικού προγράμματος.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε και είχε τέτοια επιτυχία που ο δήμαρχος δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει το δημοτικό Συμβούλιο και μόνο μετά από παρέμβαση δημοτικού συμβούλου αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός

Προσωπικά δεν πήγα στην συνάντηση γιατί την πρόθεση του δημάρχου για διαβούλευση την ζω στα δημοτικά συμβούλια. ’Οταν αγνοεί τις δημοτικές παρατάξεις ελάχιστες ελπίδες έχουν οι συμπολίτες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.