Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πολυτελή ταξίδια και πάρτι στη ΔΕΗ ύψους 2 εκατ. ευρώ.Eίναι αυτοί που παλεύανε για να μην κοπεί το ρεύμα των πτωχών.Δεν αρκεί η ποινική δίωξη "δήμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων μεχρι πρώτου βαθμού συγγένειας"

Πολυτελή ταξίδια και πάρτι στη ΔΕΗ ύψους 2 εκατ. ευρώ
Οικονομικά Ταξίδια, αποστολές που δεν έγιναν ποτέ και αναθέσεις έργων σε συγγενικά πρόσωπα πληρώνουν χρόνια τώρα οι απλοί πολίτες μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ. Διαβάστε τι ανακάλυψε το ΣΔΟΕ

Ταξίδια, αποστολές που δεν έγιναν ποτέ και αναθέσεις έργων σε συγγενικά πρόσωπα πληρώνουν χρόνια τώρα οι απλοί πολίτες μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ. Διαβάστε τι ανακάλυψε το ΣΔΟΕ

Συγκλονιστικά στοιχεία για διασπάθιση δημόσιου χρήματος στη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα έρευνα του ΣΔΟΕ.

Μέσα από υπερτιμολογήσεις και "τριγωνικές" τιμολογήσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ, συνδικαλιστές της ΔΕΗ χρέωναν τη δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού για πολυτελή ταξίδια στην Ευρώπη, για συνδικαλιστικές αποστολές που δεν έγιναν ποτέ, για φιλοξενίες - λουξ στη χώρα μας, αλλά και για αναθέσεις μελετών σε συγγενικά πρόσωπα, χωρίς αυτές να έχουν παραδοθεί ποτέ.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Έθνος", για 29 εκδηλώσεις την τριετία 2008-10 η ΓΕΝΟΠ και ο Οργανισμός Κοινωνικών Δραστηριοτήτων των Εργαζομένων της ΔΕΗ χρέωσαν στην επιχείρηση καπέλο 1.194.497 ευρώ, ενώ οι πραγματικές δαπάνες δεν ξεπερνούσαν τις 800.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.