Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εμείς ούτε κακοί είμαστε ούτε ζηλιάρηδες

Είμαστε αντιπολίτευση αλλά χαιρόμαστε όταν η διοίκηση λειτουργεί στην σωστή κατεύθυνση. Η κριτική μας συνοδεύεται πάντα με την πρόταση μας.
Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Αθλητικού Οργανισμού με ικανοποίηση και την επικροτούμε.
«Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου μας και ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός «Ευριπίδης», προτάσσοντας τον Αθλητισμό ως μία από τις βασικότερες εκφάνσεις του Πολιτισμού και ως ιδεατή ενασχόληση των νέων κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκέψεων πρωταθλητών μας στα Δημοτικά σχολεία μας. Η δράση αυτή υλοποιείται στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, για την προώθηση του Αθλητισμού ως μία εξαιρετική βιωματική εμπειρία, καθώς και της προβολής στα παιδιά υγιών κοινωνικών προτύπων."

Ο Δήμος μας έχει στο δυναμικό των εργαζομένων του τους γνωστούς πρωταθλητές Άγγελο Παυλακάκη, Αντώνη Παπαντώνη και Χαράλαμπο Παπανικολάου, οι οποίοι με τις διεθνείς διακρίσεις τους έχουν τιμήσει τη χώρα μας και τον Ελληνικό Αθλητισμό και η αξιοποίηση τους είναι θετική.

Ρωτάμε όμως καλόπιστα τον πρόεδρο


1)Σε ποια υπηρεσία του Δήμου εργάζονται οι πρωταθλητές μας και γιατί δεν
ανήκουν στον Αθλητικό Οργανισμό.

2) Πόσους γυμναστές έχει με οργανική θέση ο Αθλητικός Οργανισμός και πως τους αξιοποιεί.

3)Γιατί τον γύρο της ρεματιάς τον οργάνωσε η αντιδήμαρχος οικονομικών
και όχι ο Αθλητικός Οργανισμός!!!!

3)Ποια είναι η παρέμβαση του Αθλητικού Οργανισμού και η βοήθεια προς τα Σωματεία τα οποία μάλιστα εφέτος κόντρα στην κρίση πηγαίνουν πολύ καλά και πρωταγωνιστούν.

4)Να μας απαντήσει αν ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου που στοιχίζει στους Δημότες 2.500.000 Ευρώ δικαιολογεί με την προσφορά του αυτό το κόστος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.