Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ.ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ: ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 66-74!

Νίκη της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου μια αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος (2-4-2012) επί του ΠΟ Αγίου Θωμα με 74-66 εκτός έδρας! Η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου δεν έπαιξε καλά μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα (σκορ δεκαλέπτου 19-18), είχε μεγάλη αστοχία στα τρίποντα και έκλεισε το ημίχρονο υστερώντας στο σκορ. Η εικόνα συνεχίστηκε και στο μεγαλύτερο μέρος του γ δεκαλέπτου, προς το τέλος του οποίου βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ με 16 πόντους! Παρόλα αυτά έκανε ένα πολύ καλό 4ο δεκάλεπτο, ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη που την κρατάει μέσα στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στα play-off! Στο δεκάλεπτο αυτό ο Η. Εμίρης πήρε την ομάδα επάνω του, πέτυχε 5 διαδοχικά τρίποντα και με τη βοήθεια όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν μετέτρεψαν με ένα επιμέρους 32-12 (!) το 42-54 του τρίτου δεκαλέπτου στο τελικό 74-66! Να αναφερθούμε και στον τραυματισμό στο σαγόνι - που κόστισε 6(!) ράμματα - στον Π. Πετριανίδη, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορη επούλωση!
Οι παίκτες μας: Η. Εμίρης, Μ. Σβορώνος, Π. Πετριανίδης, Ν. Γραμματόπουλος, Δ. Ζαχαρόπουλος, Π. Θέος, Ν. Παπαδέας, Α. Μωραϊτης, Δ. Γιαννάκης, Δ. Κορώνης, Δ. Σταθιάς. Προπονητές μας οι Α. Καρούτζος και Γ. Στρατάκος.

Με τη νίκη η ομάδα μας έχει φτάσει ένα βήμα μακρυά από τη συμμετοχή της στα play-off! Στην βαθμολογία προηγούνται το Κορωπί, η Πεντέλη και το Γαλάτσι (43 βαθμοί),έναντι των 42 βαθμών που έχουν ο Παπάγου, ο ΓΣ Χαλανδρίου και ο Ζωγράφου! Ολα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική οπότε αντιμετωπίζουμε την Πεντέλη εντός έδρας. Με νίκη μπαίνουμε στα play-off (πιθανότατα ως 3οι), ενώ με ήττα μένουμε εκτός play-off. Το ενδιαφέρον είναι ότι αντίστοιχη είναι η κατάσταση και για την Πεντέλη (!), οπότε είναι φανερή η μεγάλη σημασία του αγώνα αυτού της τελευταίας αγωνιστικής!

Στις 10-4-2012 η ομάδα μας λοιπόν αντιμετωπίζει εντός έδρας στις 21.00, στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής, την ομάδα της Πεντέλης! Ας κάνουμε τον αγώνα αυτόν μια γιορτή του μπάσκετ και του Χαλανδρίου! Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθούμε στον <τελικό> αυτό αγώνα για την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.