Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Νίκος Πανταζής:Μεγάλη επιτυχία του αθλητισμού στο Χαλάνδρι.Μετά την δεύτερη θέση του Βόλει του Γυμναστικού στην Α2 Κατηγορία ,ήλθε η άνοδος του Προμηθέα στην Β Εθνική Μπάσκετ.Για να δούμε θα ασχοληθεί ο Δήμος με τον αθλητισμό όπως πολύ καλά κάνει με τον Πολιτισμό


Costas Vlachopoulos πρόεδρος Προμηθέα
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια για την τεράστια επιτυχία της ανόδου στη Β' Εθνική Κατηγορία του Ανδρικού μας Τμήματος Καλαθοσφαίρισης. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της ιστορικής στιγμής, αθλητές, προπονητικό team & έφορο, οι οποίοι με πολύ ιδρώτα, θέληση και σκληρή δουλειά έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. 
Ο άθλος αυτός δεν επιτεύχθηκε με μαγικό τρόπο αλλά κυρίως με πειθαρχημένη προσπάθεια, σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών που διαμορφώνονται διαχρονικά στο Δήμο μας για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς φαίνεται πως αυτός αντιμετωπίζεται ως "κατάρα κι όχι ως ευχή" για τη νεολαία της περιοχής μας.
Για όλους εμάς, μέλη του Δ.Σ., μέλη-γονείς, τους αθλητές μας όλων των τμημάτων & φίλους που βοηθήσαμε ώστε το "Μ. Παπαδάκης" να μείνει "ζωντανό" για να αθλούνται οι νέοι & οι νέες του Χαλανδρίου, η άνοδος αυτή είναι πολλαπλή ανταμοιβή και ταυτόχρονα δικαίωση για κάποιους από εμάς οι οποίοι δε διστάζαμε να κάνουμε συντήρηση φωτισμού, καθαριότητα αποδυτηρίων και χώρου του γηπέδου έτσι ώστε να διατηρείται το ελάχιστο της αξιοπρέπειας των συνθηκών για τους αθλούμενους.
Για μια ακόμη χρονιά ο Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ βάζει τον αθλητισμό του Δήμου μας ακόμη ψηλότερα στον Πανελλαδικό χάρτη του πιο επιτυχημένου σε τίτλους για την πατρίδα μας ομαδικού αθλήματος.
Η Ψυχή είναι η Φλόγα της ομάδας μας και μόνο για αυτό, όλα αξίζουν τον κόπο!!!
Το "πειρατικό" μας λοιπόν, τη νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκινώντας από το λιμάνι της Β' Εθνικής πλέον, είμαστε βέβαιοι πως θα μας χαρίσει και πάλι ένα συναρπαστικό ταξίδι.
Καλούμε όλους τους δημότες Χαλανδρίου να μας στηρίξουν όπως ο καθένας μπορεί σε αυτή τη νέα μας "περιπέτεια".
  • Δημοσιεύτηκε στο Χρονολόγιό σας.
  • Αρέσει σε εσάς, καθώς και στους Marina AnaniadouMyxalandri MyxalandriGr,Vaggelis Hantzos και σε 54 ακόμη.
  • Valentini Papadimitriou Και να σκεφτεί κανείς, ότι αυτή η Ομάδα, ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο, σε μια τσιμεντένια αυλή γειτονικού σχολείου, με καμιά 10αριά μαθητές του! 
    Όσοι δειλά ξεκίνησαν την προσπάθεια αυτή, μόνο στα κρυφά όνειρά τους , φαντάζονταν τέτοιες επιτυχίες. .. Πού να τολμήσουν να το εξομολογηθούν..? 
    Και να , που η στιγμή ήρθε!
  • Alex OikonomouΚαιρός είναι πλέον στο Χαλάνδρι να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και να δώσουμε βάση στον αθλητισμό.
    Παραδείγματα έχουμε άπειρα...και τόσο στο ποδόσφαιρο...Ατρόμητος...Αστέρας...Γιάννενα...και αν πάμε και πιό παλιά...θα δούμε Ιωνικό..Χαλκηδόνα..και πολ
    ...Δείτε περισσότερα
  • Nikos Pantazis Δυστυχώς ο Αθλητισμός για τον Δήμο είναι αποπαίδι και ακόμη χειρότερα δεν αντιδρούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.