Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Τοποθέτηση Νίκου Πανταζή στο δημοτικό Συμβούλιο για τα Ευριπιδεια


Στις αποκριές ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού οργάνωσε σε συνεργασία με τους  πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης με επιτυχία εκδηλώσεις, για τις οποίες τον συγχαρήκαμε.
Ο αντιδήμαρχος έχοντας μεγαλύτερη σχέση ως σκηνοθέτης με τα πολιτιστικά λειτούργησε όπως οφείλει ένας δημοτικός άρχοντας να πράττει κινητοποιώντας όλες τις τοπικές δυνάμεις που εκφράζονται από τους συλλόγους, άλλα και μεμονωμένα άτομα και ομάδες.
Δεν έκανε το ίδιο και στα Αθλητικά δρώμενα παρά την προσφερόμενη βοήθεια από τους Συλλόγους.
Φέρνει προς ψήφιση αγώνες στίβου χωρίς να έχει συζητήσεις την διοργάνωση με τους κατεξοχήν φορείς του Αθλητισμού. Δεν γνωρίζουμε γιατί ο αντιδήμαρχος  φέρεται όχι φιλικά στου Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης και δεν δέχεται την βοήθεια τους εκεί που την χρειάζεται και του προσφέρεται
 Του επισημάναμε την αδυναμία της Διεύθυνσης Αθλητισμού να τον βοηθήσει και η επιμονή του να φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο προτάσεις της διεύθυνσης  και θέματα που δυσκολεύουν την επιβίωση των συλλόγων ή αγώνες που αποκλείουν τα αθλητικά σωματεία επιβεβαιώνει την πεποίθηση μας ότι η θητεία του αν συνεχισθεί έτσι  θα βλάψει  τον Αθλητισμό της πόλης.
Προτείναμε ως Γυμναστικός να αναλάβουμε μαζί με τον Δήμο το γύρο Ρεματιάς προτιμήθηκε να αναβληθούν οι αγώνες.
Επανήλθαμε με δύο προτάσεις και εκδηλώσεις που ο Γυμναστικός έκανε τα προηγούμενα χρόνια με μεγάλη επιτυχία και η διεύθυνση αθλητισμού δεν απάντησε καν. Διημερίδα βόλεϊ και Πάρκο βόλεϊ  με συμμετοχή χιλιάδων παιδιών. Το 3χ3 στο Μπάσκετ που θα οργανώναμε πέρυσι  άλλα άλλοι για τους δικούς τους λόγους φρόντισαν να το σταματήσουν είχε 1500 συμμετοχές .Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις ο Γυμναστικός  χωρίς οικονομική επιβάρυνση των αθλούμενων συγκέντρωσε τρόφιμα που διατέθηκαν στο Κοινωνικό παντοπωλείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.