Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ιδρυση Νομικών προσώπων Αθλητισμού και Πολιτισμού Ζητά Ο Νίκος Πανταζής έπειτα από το Ανεξήγητο Εχθρικό περιβάλλον για τον Αθλητισμό. Σύντομα ο Συνδυασμός του Γιάννη Λαδόπουλου θα βάλει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο


Νίκος Πανταζής:Τραγικό λάθος και δικό μου
 η κατάργηση των Νομικών Προσώπων Αθλητισμού και Πολιτισμού
Η ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής συνέπεσε με την τραγική κατάσταση που παρέλαβε στον αθλητισμό.
Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεςι λειτουργούσαν χωρίς άδεια που πολύ εύκολα μπορούσε η προηγούμενη διοίκηση του Νομικού προσώπου να εξασφαλίσει και δεν το έκανε αφού ηθελημένα ή όχι άφησε να περάσει 1/1/2 χρόνος χωρίς να κάνει την παραμικρή ενέργεια.
Η νέα διοίκηση έκανε σε σύντομο διάστημα πολλά, αλλά ήδη μετά το περιστατικό στον Αλιμο οι προϋποθέσεις αδειοδότησης έγιναν περισσότερες και χρονοβόρες.
Αυτό το διάστημα οι σύλλογοι υπέφεραν οργανωτικά ,οικονομικά και όταν επιτέλους μπήκαν στα γήπεδα έστω και προσωρινά ,πιστεύοντας ότι οι ταλαιπωρίες  θα τελειώσουν ,βρέθηκαν αντιμέτωπες με μια διεύθυνση Αθλητισμού όχι μόνο άπειρη ,για να μην πω άσχετη, αλλά και αλαζονική και επιθετική για να κρύψει την ανεπάρκεια της. Ο Νίκος Πανταζής στο Δημοτικό συμβούλιο κατήγγειλε αυτή την ανεπάρκεια ,αλλά ο αντιδήμαρχος στο όνομα μιας κακής εννοούμενης συμπαράστασης στους εργαζόμενους ,δεν προχώρησε σε αλλαγές,
Δυστυχώς μετά την δικαιολογημένη αντίδραση μας βρεθήκαμε να είμαστε το μαύρο πρόβατο για την διοίκηση με τραγικά αποτελέσματα για τον αθλητισμό.
Η διοίκηση του Δήμου ενώ συνεργάζεται με τα πολιτιστικά σωματεία και πολύ καλά κάνει δεν έχει ουδεμία συνεργασία με τους Αθλητικούς συλλόγους που και περισσότερα μέλη έχουν και πολύ πιο σημαντική δουλειά προσφέρουν στους πολίτες.
Έτσι καλύπτοντας την εχθρική πολιτική της διεύθυνσης Αθλητισμού ,προχώρησε σε ψήφισμα κανονισμού ,χωρίς την παρουσία των συλλόγων που αφορούσε, σε μίσθωση των αθλητικών χώρων, και σε μια σειρά απειλητικών επιστολών ,με περιεχόμενο δίωξης ,έξωσης, των συλλόγων από τον φυσικό τους χώρο.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί και κάνουμε έκκληση στον Αντιδήμαρχο να διαθέσει και λίγο χρόνο για τον αθλητισμό, μέχρι να βρεθούν τρόποι επικοινωνίας.
Ζητάμε
1.να φέρει θέμα συζήτησης στο δημοτικό Συμβούλιο για τον αθλητισμό
2.Να προχωρήσει στην δημιουργία δύο νέων Νομικών προσώπων για τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό,

Οι λόγοι προστασίας του προσωπικού που μας ανάγκασαν να καταργήσουμε τα Νομικά Πρόσωπα Αθλητισμού και Αετοπουλείου έχουν εκλείψει και επειδή η λειτουργία τους δεν απαιτεί επιπλέον δαπάνες αφού τα Δ.Σ των Νομικών Προσώπων είναι άμισθα ,πιστεύω ότι δεν θα έχουμε άρνηση ίδρυσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.