Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ενοικίαση κερκίδων για το θέατρο Ρεματιάς


Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στον καθαρισμό του καμένου τοπίου, οι παραστάσεις όμως χρειάζονται και τις κερκίδες και την τεχνική υποστήριξη.
Έτσι η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να ενοικιάσει τις κερκίδες γι'αυτό το καλοκαίρι και να καταλήξεις με άνεση χρόνου στην κατασκευή του καινούργιου θεάτρου. Συμφωνούμε με την επιλογή γιατί δεν μας αρέσουν οι μισές δουλειές και τα μπαλώματα. Ακόμη και η δενδροφύτευση που έγινε έπρεπε να σχεδιασθεί και να μην αφεθεί στην συναισθηματική φόρτιση του κόσμου Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η ανακοίνωση του αντιδημάρχου Γερολυμάτου ότι οι εμπρηστές του θεάτρου ξανακτύπησαν καταστρέφοντας πίνακες που τοποθέτησε η τεχνική υπηρεσία για την παροχή ρεύματος. Αν τα ίδια πρόσωπα έχουν το θράσος τνα εμφανίζονται ξανά τότε ίσως η φύλαξη των νέων εγκαταστάσεων ακόμη και με κάμερες είναι επιβεβλημένη.

Επί δημαρχίας Ζαφειρόπουλου έγινε προσπάθεια τοποθέτησης καμερών και πολλοί μεταξύ αυτών και εμείς αντιδράσαμε. Τι έγινε με αυτές τις κάμερες τοποθετήθηκαν ,είναι σε κάποια αποθήκη, ματαιωθηκε η αγορά θα θέλαμε να ξέρουμε και θα το βάλουμε στο επόμενο συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.