Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Μπάσκετ Ανδρών Σπάτα – Γυμναστικός 75 – 76


Ένας αγώνας μεγαλείο του Γυμναστικού.
Οι παίκτες μας σοβαροί,αποφασιστικοί, κόντρα σε διαιτησία και σκληρό ,ως επικίνδυνο παίξιμο των αντιπάλων,αλλά με την κερκίδα δική τους αφού είκοσι Χαλανδραίοι είχαν κερδίσει την μάχη των φιλάθλων και με φωνές εμψύχωναν μέχρι το τέλος τους παίκτες.
Κορυφαίος,απολαυστικός,κίλερ,ο Αντωνόπουλος με 27 πόντους ,έκανε το καλύτερο παιγνίδι εφέτος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καραγαννίδης με 9 πόντους και σκληρή άμυνα στον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων.
Ο Μίσσας άριστος χειριστής με 6 πόντους ήταν σχεδόν αλανθαστος. Ο Παπαδόπουλος φοβερός επιθετικά σημείωσε 7 πόντους με τις διεισδύσεις του. Ο Πέργκολης ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και με 8 πόντους βοήθησε στην πιο κρίσιμη στιγμή του παιγνιδιού. Περιμένουμε πολλά από αυτόν .Καταπληκτικός αμυντικά ο Αγγέλου πέτυχε 3 πόντους που είναι λίγοι για τα προσόντα που έχει. Χρειάζεται να πιστέψει στον εαυτό του,να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά να τολμά τα σουτ και θα αποτελέσει αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Ο Μπαζώρας σίγουρος στην άμυνα,δεν το θέλουν τα τρίποντα που ήταν το ψωμί του. Εχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για να ξαναγίνει ο μεγάλος παίκτης που έδινε λύσεις. Ο Μικρός Σιαφάκας μπήκε σαν μεγάλος στο γήπεδο,όταν ο αντίπαλος πήρε κεφάλι και στάθηκε υπέροχα. Αποτελει την μεγάλη ελπίδα όχι μόνο του Γυμναστικού αλλά του Ελληνικού Μπάσκετ .Εκπληξη ευχάριστη ο Κούτσιος που έπαιξε παληκαρίσια τον πιο επικίνδυνο παίκτη των αντιπάλων και τον καθήλωσε δίνοντας ανασες στην αμυνα. Ανεβαίνει συνεχώς ο Λυπημένος που με 9 πόντους μας θύμισε τον βομβαρδιστής της Γ΄Εθνικής. Σε λίγο διάστημα θα αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του Γυμναστικού.
Άφησα τελευταίο έναν μεγάλο παίκτη που χρόνια τώρα παρά την μεγάλη του ηλικία χαρίζει συγκινήσεις τον Τσιατσιο. Οτι και να γράψεις γιαυτό θα είναι λίγο,έτσι και χθες 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ είναι75-73 υπέρ των αντιπάλων με ένα τρίποντο μας έδωσε την νίκη 75-76 μέσα σε αποθέωση και τρελούς πανηγυρισμούς.
Άριστη η καθοδήγηση του πάγκου από τους Καρούζο ,Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.