Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Δημαρχείο Χαλανδρίου


Όπως είναι γνωστό το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να ανεγερθεί επιτέλους το Δημαρχείο της πόλης στο θεσμοθετημένο από την απαλλοτρίωση του οικοπέδου στην Μαρτίου.
Θα υπενθυμίσω ότι το 1997 έγινε διαγωνισμός και ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του κτιρίου.
Τότε από μια κακή εκτίμηση αντί να δοθεί το έργο Μελέτη -Κατασκευή δόθηκε ξεχωριστά η Μελέτη και το αποτέλεσμα ‘ήταν παρά το γεγονός ότι δαπανήθηκαν για τις μελέτες περισσότερα από 1.500.000 δρχ το δημαρχείο να μπεί στις καλένδες.
Είμαστε ίσως ο μοναδικός Δήμος πανελλαδικά που δεν έχουμε δημαρχείο και μέχρι πρότινος πληρώναμε για ενοικιάσεις κτιρίων γύρω στα 400.000 ευρώ ετησίως.
Πληροφορήθηκα ότι πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών,υποστήριξε ότι κακώς αποφασίσθηκε η ανέγερση στο συγκεκριμένο μέρος ,γιατί θα επιβαρύνει κυκλοφοριακά το κέντρο.
Ξεχνά βέβαια ότι και τώρα τα τέσσερα κτίρια που χρησιμοποιεί ο Δήμος είναι στο κέντρο και διάσπαρτα,ώστε να πολλαπλασιάζουν τις μετακινήσεις.
Ξεχνά ότι τα Δημαρχεία σε όλες τις πόλεις είναι στο κέντρο γιατί είναι εμβληματικά και χαρακτηρίζουν αρχιτεκτονικά την πόλη.
Αλλά αυτοαναιρείται όταν αρνείται το δημαρχείο στο κέντρο αλλά είναι υπέρ το υπογείου γκαράζ στη πλατεία .
Αγαπητέ φίλε το δημαρχείο θα αυξήσει την κίνηση στο κέντρο ,αλλά ένα γκαράζ κάτω από την πλατεία όχι!!!!
Εμείς οι τοπικοί άρχοντες και ιδίως όσοι περάσανε από θέσεις ευθύνης ως διοίκηση πριν μιλήσουμε και μάλιστα αντίθετα από την ομόφωνη απόφαση ενός  Δημοτικού συμβουλίου,πρέπει να έχουμε να πούμε τι κάναμε οι ίδιοι για την πόλη όχι τι αρνηθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.