Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

50 χιλιάδες ευρώ για τις εκδηλώσεις στα σχολεία

Αντιπαράθεση Δημάρχου και Νίκου Πανταζή

Συζητούσαμε τις προτάσεις του πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου για τις παραστάσεις που πρότεινε να διεξαχθούν στα σχολεία του Χαλανδρίου. Παρόμοια θέματα έχουμε ψηφίσει όλες οι παρατάξεις και τα προηγούμενα χρόνια,όπως και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην ρεματιά παρά το γεγονός ότι ο προγραμματισμός γίνεται ερήμην μας. Όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και ο δήμαρχος κάνοντας χρήση τη πλειοψηφίας της διοίκησης που ήταν αρραγής αγνόησε όλα αυτά τα χρόνια το αίτημα και το δικαίωμα της αντιπολίτευσης να συμμετέχει. Με την ανεξαρτητοποίηση όμως μεγάλου αριθμού συμβούλων της διοίκηση εννέα στον αριθμό η παντοδυναμία του δημάρχου έπαψε να υπάρχει και αναγκάσθηκε να συναινεί ή να παριστάνει ότι συναινεί και στην ουσία να προσπαθεί άλλοτε με εντάσεις άλλοτε με μικρές υποχωρήσεις να συνεχίσει να αγνοεί την αντιπολίτευση.
Αυτό που ζητήσαμε είναι να συστήσει επιτροπές μέχρι την επανασύσταση των νομικών προσώπων που να διαχειρίζονται σε συνεργασία αυτά τα θέματα που σημειωτέων είναι και διαχείριση μεγάλων χρηματικών ποσών πάνω από 50.000 ευρώ. Αντί να απαντήσει αν θα υλοποιήσει αυτή την συνεργασία προσπάθησε να μας πείσει για την ωφελιμότητα των προγραμμάτων ,που κανείς δεν αμφισβήτησε και όλοι επιθυμούν και την συνέχιση και την διεύρυνση. Αποτέλεσμα να μην περάσουν κάποιες εκδηλώσεις και κάποιες άλλες να περάσουν επειδή υπήρχε πρόβλημα με την υπηρεσία. Εγώ δεν ψήφισα καμία εκδήλωση και δεν θα ξαναψηφίσω οποιοδήποτε άλλο θέμα θα έλθει ετσιθελικά χωρίς την γνώμη της αντιπολίτευσης.
Στον δήμαρχο συνιστώ να να σκεφτεί σοβαρά πως μπορεί να ενεργοποιήσει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο προς όφελος της πόλης και δικό του γιατί διαφορετικά θα μείνει μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.