Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Διαφωνία και για τις κοινωνικές δομές του Δήμου



Τον κανονισμό για την λειτουργία των κοινωνικών δομών συζητήσαμε στο συμβούλιο έπειτα από χρόνια λειτουργίας των δομών αυτών χωρίς κανονισμό και στην ουσία με την διαχείριση από τις ΜΚΟ που συμμετέχουν. Θετική η πρόταση και η συγκρότηση της επιτροπής από όλες τις παρατάξεις και εκπρόσωπο των ανεξαρτήτων ικανοποίησε με αποτέλεσμα να υποστηριχθεί η πρόταση ομόφωνα. Έλα ντε που πάλι η κακή διαχείριση απλών πραγμάτων από την διοίκηση παραλίγο να δημιουργήσει αντιπαράθεση και καταψήφιση μιας πρότασης που όλοι συμφωνούσαμε.
Η αντιπολίτευση ορθά κατά την γνώμη μου ζήτησε στις αρμοδιότητες της επιτροπής να συμπεριληφθούν και τα επιδόματα προς ανήμπορους συμπολίτες μας που τώρα γίνονται με πρόταση της κοινωνικής λειτουργού και τα ψηφίζει το δημοτικό συμβούλιο. Ο δήμαρχος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτή την επιτροπή και τα επιδόματα που σημειωτέων μόνο επιδόματα δεν είναι αφού φθάσανε σε ποσά που προκαλούν απορίες. Επίδομα παραδείγματος χάριν 2.700 ευρώ χωρίς να γνωρίζουμε τι και ποιον αφορά δύσκολα το ψηφίζεις .
Τελικά αποφασίσθηκε να έλθει στο επόμενο συμβούλιο σύσταση επιτροπής για τα επιδόματα που θα έχει την ίδια σύνθεση με αυτή των δομών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.