Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΠΑΟΚ -υδροκέφαλη Αθήνα



Χθες στο κύπελο ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και διαιτητής και  εκφωνητής του αγώνα έκαναν ότι μπορούσαν ο μεν πρώτος για να βάλει γκολ ο Πανιώνιος ό δε δεύτερος για να δικαιολογήσει τ α αδικαιολόγητα στα δύο πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν.
Ο ΠΑΟΚ δεν εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά μόνο την βόρειο Ελλάδα,αλλά στο σύνολο της διεκδικεί όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και την αναγνώριση,το τέλος της απαξίωσης και της υποβάθμισης του πιο δυναμικού κομματιού της πατρίδας μας.
Γιαυτό πέσανε όλοι επάνω του,γιαυτό ψάχνουν να βρουν τρόπο να του κλέψουν βαθμούς,άλλωστε αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά για την Θεσσαλονίκη ,επί όλων των κυβερνήσεων υποβιβάστηκε επανειλημμένα ο Ηρακλής. Δεν θα τους περάσει όμως και ο Ολυμπιακός έκανε το μεγαλύτερο λάθος του όχι μόνο γιατί διατάραξε την σχέση του με την Θεσσαλονίκη για άλλα πενήντα χρόνια,αλλά και για τον ίδιο αγωνιστικά και εξηγώ το δεύτερο.
Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε στα ίσια το παιγνίδι είχε ελπίδες για όλα τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση νίκης και πτώσης της ποινής αφαίρεσης των τριών βαθμών θα είχε βαθμολογικό ΄κέρδος 6 βαθμών. Τώρα μετά την σίγουρη τιμωρία του ΠΑΟΚ θα κερδίσει τους τρεις βαθμούς από το παιγνίδι ,δεν έχει όμως καμιά πιθανότητα να πέσει η ποινή της αφαίρεσης των τριών πόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.