Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Πεζοδρόμηση Σωκράτους από Σοφοκλή Βενιζέλου μέχρι Παπανδρέου


Ένα σημαντικό κομμάτι της πεζοδρόμησης του Κέντρου αποφασίσθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Το περίεργο είναι ότι καταψηφίσθηκε σχεδόν από όλη την αντιπολίτευση πλην της παράταξης Λαδόπουλου -Πανταζή.
Μια πεζοδρόμηση που όλες οι μελέτες διαμόρφωσης του κέντρου του Χαλανδρίου που υπάρχουν την προβλέπουν,δεν ψηφίσθηκε όχι γιατί δεν είναι σωστή η πεζοδρόμηση ,αλλά γιατί εκεί έχει μαγαζί και ένας δημοτικός Σύμβουλος
Τόση υποκρισία ,τόση κακία ,τόση φτηνή αντιπολίτευση,είχα καιρό να την ζήσω. Εγώ περιμένω από τους συναδέλφους να τοποθετηθούν για την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα του έργου και όχι να ψάχνουν να βρουν ποιοι μένουν σε αυτό τον δρόμο όταν το συμφέρον είναι γενικότερο αφορά πολλούς ιδιοκτήτες αλλά και πολίτες που θα μπορούν επιτέλους σ΄'ένα έστω μικρό κομμάτι να περπατούν χωρίς να κινδυνεύουν να τους πατήσει αυτοκίνητο. Επίσης κάνω και μια σοβαρή παρατήρηση σε συμβούλους που πολικά είναι κοντά με τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο και φιλοδοξούν να εκφράσουν το κίνημα αλλαγής ,έτσι κτίζουν γέφυρες όταν παρασυρμένοι από άλλους,με τους οποίους ποτέ δεν συμπορεύτηκαν , που έχουν συμφέρον να παραμένει κατακερματισμένη η δημοκρατική συμπαράταξη,τοποθετούνται τόσο κοντόφθαλμα,και άστοχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.