Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Πονάει δόντι κόψει κεφάλι-Ο παραλογισμός του Αθλητικού δικαίου.




Έχουμε σχεδόν πενταετία ,δεν θυμάμαι ακριβώς που απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων,
έχουμε όλες τις ομάδες να αγωνίζονται κατά καιρούς χωρίς φιλάθλους λόγω τιμωρίας της εδρας που έφτασε για τον ΠΑΟΚ επτά αγωνιστικές,έχουμε τιμωρίες με αφαίρεση βαθμών που αλλοιώνουν το πρωτάθλημα και στερούν από τις ομάδες βαθμούς που κερδήθηκαν μέσα στο γήπεδο.
Υπάρχει μάλιστα μια μερίδα φιλάθλων που θέλει αυστηρότερες ποινές και τυπική εφαρμογή ενός ηλίθιου Αθλητικού δικαίου.

Μα γίνονται επεισόδια,φίλαθλοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο,πετούν αντικείμενα και φωτοβολίδες,ανάβουν πυρσούς και αλληλογροθοκοπούνται και πράγματι συμβαίνουν όλα αυτά.
Τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι¨:
1. από ποιους δημιουργούνται όλα αυτά σε μια κερκίδα 30.000 φιλάθλων; Η απάντηση απλή ,από λίγους πέντε δέκα είκοσι όχι περισσότερους. Τι κάνει η πολιτεία με αυτούς ,δεν τους γνωρίζει με τόσες κάμερες,δεν τους έχει συλλάβει πολλές φορές,γιατί δεν αποκλείει την παρουσία τους από τα γήπεδα,δεν υποστηρίζω να τους κλείσει μέσα αλλά να προστατεύσει και τους ίδιους και του καλούς φιλάθλους. Απλά την ημέρα που παίζει η ομάδα τους θα δίνουν παρουσία στο αστυνομικό τμήμα τη γειτονιάς τους.
2.Γιατί την τρέλα ,την αποκοτιά της ηλικίας,ή την σκοπιμότητα κάποιου ανεγκέφαλου να την πληρώνω και εγώ που πήγα με την οικογένεια μου να στηρίξω την αγαπημένη μου ομάδα,γιατί τιμωρείς και εμένα ενώ δεν έκανα το παραμικρό επιλήψιμο και μου στερείς να δω την ομάδα .
3.Γιατί τιμωρείς την ομάδα με πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών για ποινική πράξη ενός φιλάθλου,σε τι έφταιξε η ομάδα,είναι σαν να τιμωρείς όλη την οικογένεια για το αδίκημα ενός μέλους της.
4. Τι κάνει η πολιτεία σε όλα αυτά ,απλά παρακολουθεί γιατί έτσι βολεύεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.