Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ-ΣΑΒΒΙΔΗ -ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ -ΚΑΙ ΦΤΗΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ



Ενοχλήθηκαν αρκετοί από την θέση μου Για την είσοδο Σαββίδη στο γήπεδο.

Επικεντρώθηκαν στο πιστόλι που έφερε και όχι στην είσοδο στο γήπεδο του παράγοντα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ακραία αντίδραση
Για το πιστόλι βέβαια αναφέρονται όχι επειδή η εικόνα πραγματικά είναι σοκαριστική και απαράδεκτη για Αθλητικό χώρο,αλλά γιατί η παρουσία του πιστολιού αποτελεί βασικό επιχείρημα της ΑΕΚ περί εκφοβισμού και κατακύρωσης του αγώνα στην ίδια και μια σειρά εξοντωτικών ποινών στον ΠΑΟΚ.
Αν πιστεύουν ότι βρήκαν την ευκαιρία να καθαρίσουν τον ΠΑΟΚ να πολεμήσουν ένα παράγοντα που προσφέρει στην Μακεδονία και να εξυγιάνουν έτσι το ποδόσφαιρο τότε διαπράττουν μεγαλύτερο λάθος ,που θα έχει και άλλες παράπλευρες συνέπειες.
Ο Σαββίδης δεν είναι ούτε καλύτερος ,ούτε ο χειρότερος παράγοντας. Οπλοφορεί όπως πιθανόν οπλοφορούν και άλλοι παράγοντες ,έχει μπράβους ,όπως πιθανόν έχουν και άλλοι παράγοντες και η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο με όπλο ,ή χωρίς όπλο επιφέρει πειθαρχικές ποινές που δεν θα τις αποφύγει.
Ο Παοκ εκπροσωπεί την Μακεδονία είναι ο τέταρτος μεγάλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οφείλουν όλοι να τον αντιμετωπίζουν ισότιμα.
Διαπιστώνετε ότι τον αντιμετωπίζουν δίκαια. Κάθε εβδομάδα του κλέβουν 6 βαθμούς και ταυτόχρονα τον κατηγορούν για προνομιακή μεταχείριση.
Αν εσείς ήσασταν πρόεδρος του ΠΑΟΚ,είχατε επενδύσει εκατομμύρια για να διεκδικήσετε τον τίτλο και σας τον κλέβανε εξωαγωνιστικά ,με αφαιρέσεις βαθμών πως θα αντιδρούσατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.