Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΠΑΟΚ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ



Όταν αναφέρθηκα στα όσα συνέβησαν στα δύο τελευταία παιγνίδια του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό-Αεκ μίλησα και για παράπλευρες απώλειες που θα φέρουν οι αποφάσεις των δικαστικών επιτροπών.
Βέβαια η εικόνα του Σαββίδη με το όπλο που κυριολεκτικά έκλεψε το ενδιαφέρον των εντύπων και της τηλεόρασης ,σόκαρε είναι αλήθεια,έχει όμως ως μοναδικό στόχο την εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ. Φυσικά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης λειτούργησαν υπέρ των ομάδων των Αθηνών ,οι αρμόδιοι όμως γνωρίζουν ότι το πρόβλημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου δεν είναι ο ΠΑΟΚ,απεναντίας η παρουσία του φετινού ΠΑΟΚ μας έδωσε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα και μόνο τυφλός δεν μπορεί να το δει και να το παραδεχθεί.
Μια εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ θα έχει ως συνέπεια την μεγαλύτερη αθλητική αδικία σε βάρος ομάδας που θα στερηθεί έναν τίτλο που χωρίς τις αφαιρέσεις βαθμών θα έπαιρνε.
Θα δώσει επιχειρήματα στον Σαββίδη να εγκαταλείψει την ΠΑΕ και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε καταστάσεις που ζει ο Παναθηναϊκός σε βάρος της ποιότητας το Πρωταθλήματος.
Θα επιφέρει όμως και παράπλευρες απώλειες που θα επηρεάσουν πολιτικά.
Θεωρώ αστεία την συλλογή υπογραφών αρνητών της επιστράτευσης σε περίοδο πολέμου,όμως δεν αποκλείω την εκκόλαψη ενός διχαστικού κλίματος βορρά -Νότου πολύ πιο επικίνδυνου.
Επίσης προβλέπω τον άμεσο επηρεασμό της πορείας της επίλυσης του Μακεδονικού,γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα Αθλητικό Σωματείο ,αλλά και ένα κομμάτι των ξεριζωμένων ποντίων,φάρος της Θεσσαλονίκης και μια σχεδόν σίγουρη χρήση της ονομασίας Μακεδονίας με ταυτόχρονη εξόντωση Παοκ είναι αδύνατον να περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.