Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος ο δήμαρχος Χαλανδρίου.Δήλωση Νίκου Πανταζή:Η δικαιοσύνη λειτουργεί βασει των νόμων και σωστα παραπέμπει την υπόθεση.Πως όμως διαφορετικά ένα δήμαρχος μπορεί να υπερασπισθεί την πόλη του,όταν μάλιστα έχει και την ομόφωνη συμφωνία ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου.Ο Δήμαρχος διώκεται για μια πολιτική απόφαση και αυτό είναι ανεπίτρεπτο.Είμαι βέβαιος οτι άμεσα η πολιτεία θα σταματήσει αυτές τις καθαρά πολιτικές διώξεις.


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922
www.halandri.gr
Email: press@halandri.gr





Χαλάνδρι 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σίμος Ρούσσος δεν είναι πλέον ύποπτος αλλά κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και απείθεια κατ’ εξακολούθηση.

Ο λόγος; Η άρνησή του, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να αποστείλει στο υπουργείο στοιχεία και φακέλους εργαζομένων προς «επανέλεγχο» των εδώ και χρόνια νόμιμων συμβάσεών τους. Με δυο λόγια, η έμπρακτη συμπαράστασή του στους εργαζομένους, οι οποίοι κινδυνεύουν με απόλυση εξ αιτίας της πλήρους υποταγής της κυβέρνησης στα κελεύσματα των δανειστών.

Είναι σαφές ότι η νέα διοίκηση του Δήμου δεν πρόκειται να υποκύψει σε καμιά πολιτική που επιδιώκει να διαλύσει την τοπική αυτοδιοίκηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.