Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Φωτογραφία: Sooc
Φωτογραφία: Sooc
-A+A
Χωρίς τέλος ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ βενιζελικών και παπανδρεϊκών, με την αναπληρώτρια γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ να υποστηρίζει σε συνέντευξή της ότι ο Γιώργος Παπανδρέου στις ευρωεκλογές δεν στήριξε το ΠΑΣΟΚ αλλά τη ΔΗΜΑΡ.
Μιλώντας, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην ενημερωτική εκπομπή του Κontra με τον Αιμίλιο Λιάτσο, η κα Αλ Σάλεχ θύμισε πως στις ευρωεκλογές ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς και μαζί με τους συνυποψήφιούς της που έδιναν αγώνα πόρτα-πόρτα συναντούσαν παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που έλεγαν ότι δεν θα τους ψηφίσουν, επειδή ταυτίζονται με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Η αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, επίσης, ότι ο πρώην πρωθυπουργός στήριξε αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, και συγκεκριμένα τη Δημοκρατική Αριστερά, προσθέτοντας ότι προεκλογικά συντάχθηκε με τη Μαριλένα Κοππά, η οποία ήταν υποψήφια με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.



Πηγή: Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/181022/afroditi-al-saleh-o-giorgos-papandreoy-stis-ekloges-stirixe-dimar#ixzz3KpaB5i6D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.