Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ξένο σώμα για το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου; Βενιζέλος: Υπάρχουν εξωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε

Στερνή μου γνώση να σε είχα πάντα

12/12/2014


Πρόσθεσε στο FacebookΠρόσθεσε στο DeliciousΠρόσθεσε στο NewsvineΠρόσθεσε στο Twitter
%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%BF+%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%BF+%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A+%CE%BF+%CE%93%2E+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%3B
Ξένο σώμα φαίνεται πως θεωρείται ήδη ο Γ.Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ, γεγονός που αποδεικνύουν τόσο οι δηλώσεις του Ε. Βενιζέλου αλλά και η αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το γραφείο τύπου του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Ε. Βενιζέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε».

Ενώ το γραφείο τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση με σαφείς αιχμές προς τα στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, σχολιάζοντας ότι «τα ίδια πάντα, δύο- τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης».

Χωρίς να κατονομάζονται τα στελέχη προς τα οποία απευθύνεται η κριτική, αναφέρεται, επίσης, στην ανακοίνωση ότι «ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών».

«Ίσως έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια. Το 2015 δεν είναι 2009- 2010. Από την άλλη μεριά το 2009- 2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.