Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ακαδημίες Μπασκετ στον Γυμναστικό τον μεγαλύτερο Σύλλογο Χαλανδρίου

mini smaller

Προπονητής: Νίκος Χρυσόγελος


XRYSOGELOS SMALL
ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ:

·         1990 – 2003: Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ - Βοηθός Προπονητή και Υπεύθυνος Αθλητικών Υποδομών του Συλλόγου (Άνοδοι από Δ’ ΕΣΚΑ ως την Α2 Εθνική κατηγορία)

·         2004 – 2009: Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Προπονητής Ανδρικής Ομάδας & Υπεύθυνος αθλητικών υποδομών του συλλόγου (Άνοδος από Α’ ΕΣΚΑΝΑ στην Γ’ Εθνική                                 και από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική Κατηγορία)

·         2010: Προπονητής Ανδρικής Ομάδας Α.Ο. Σπόρντινγκ

·         2011 – 2013: Αθλητική Ένωση Λειβαδιάς - Προπονητής Ανδρικής Ομάδας & Υπεύθυνος αθλητικών υποδομών του συλλόγου ( Άνοδος από Γ στην Β’ Εθνική)

·         2013 – Τώρα: Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου ( Προπονητής στις υποδομές της ομάδας στα τμήματα Μίνι και Παμπαίδων)


Με λίγα λόγια...


Ο Νίκος Χρυσόγελος είναι προπονητής στην ομάδα μας για δεύτερο χρόνo. Η συνεργασία μας με τον Νίκο ήταν πάντοτε άψογη. Είναι επαγγελματίας και λειτουργεί πάντα, έχοντας κατανοήσει πλήρως οτι εκτός από προπονητής, αποτελεί και πρότυπο για όλους τους αθλητές. Η σοβαρότητα και η τιμιότητα είναι τα δύο κυρίαρχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός οτι έχει στο ενεργητικό του τόσες ανόδους, όπως επίσης και το γεγονός οτι όλη η μπασκετική «πιάτσα» τον γνωρίζει και τον εκτιμά για όσα έχει κάνει για το άθλημα της καλαθοσφάρισης.
×Ads By ividi

Ημέρες/Ώρες προπονήσεων:


Σάββατο 

 09:30 – 10:30

Κυριακή

10:00 – 11:00

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.