Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Να φύγει αμέσως ο Παπανδρέου.Επιτέλους έστω και τώρα κάποιος μεγάλος λέει την αλήθεια .Αν Μιχάλη το κάνατε αυτό πάντα .Αν μιλούσατε την γλώσσα της αλήθειας δεν θα αφήναμε την χώρα στους κηπουρούς

Δήλωση Νίκου Πανταζή: Εμείς οι μικροί τα λέγαμε ,φωνάζαμε και το πληρώσαμε σε τοπικό επίπεδο στο Χαλάνδρι που βρήκαμε μπροστά μας τους κηπουρούς και τους πολεμήσαμε.Δεν συμβιβασθήκαμε ,οι νομιμόφρονες και  βολεψάκηδες μας είπανε αντάρτες.Καλύτερα αντάρτης περήφανος και αξιοπρεπής .Αν έτσι λειτουργούσε δημοκρατικά το κίνημα και τα στελέχη δεν θα φτάναμε εδώ.
Εμείς δεν ζητάμε μόνο την αλλαγή της ηγεσίας την ανικανότητα της οποίας γνωρίζανε καλά εκείνοι που κρύβονται από πίσω και γιαυτό την στηρίξανε,ζητάμε Συνέδριο ,ιδεολογικό ξεκαθάρισμα και δημοκρατική λειτουργία του κόμματος.
Τα κομματικά όργανα να εκλέγονται από τα μέλη  να λογοδοτούν σε αυτά και να  είναι ανακλητά κάθε στιγμή.
Μπράβο στον Χρυσοχοϊδη
 O υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι ο πρώτος που μιλά ξεκάθαρα για διαδοχή  'ολοι εοδηγώντας την κούρσα, υποστηρίζοντας μάλιστα με θέρμη ότι «ο κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος» και ότι «μόνο σε αποικία μπορεί να είναι υποψήφιος, με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα», προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη, γιατί έχει διαρρήξει τις σχέσεις μας με τον λαό και τους Ευρωπαίους».


«Η διετής κυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα. Οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και αποσύνθεση, εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε σε εθνική αποδιοργάνωση» είπε ο κ.Χρυσοχοϊδης   και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του λαού. Οι αποφάσεις αυτές και η πραγματικότητα αυτή που διαμορφώθηκε είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν. Εγώ έφτασα στα όρια του πολιτικού λάθους». Τέλος, τόνισε ότι ο νέος αρχηγός θα πρέπει να εκλεγεί πριν από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.