Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Μη εκτελεστές οι αποφάσεις αν δεν δημοσιευθούν στην Διαύγεια

Έργα και ημέρες της νέας Διοίκησης του Γυμναστηρίου


Πιστεύαμε με την αλλαγή του προέδρου και την ανάληψη της προεδρίας από τον κ.Ντάβαρη άνθρωπο του Αθλητισμού θα έβλεπαν άσπρη μέρα οι Αθλητικοί χώροι και τα Σωματεία.

Δυστυχώς ο Νέος πρόεδρος μας διέψευσε και μάλιστα στην απραξία του προσέθεσε και κινήσεις που ήσαν εχθρικές για τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης τον Γυμναστικό Σύλλογο.

Όχι μόνο δεν έδωσε ώρες προπόνησης στο Μπάσκετ που είναι στην Α’ ΕΣΚΑ τρείς κατηγορίες πάνω από όλες τις ομάδες και μέσα στις 14 καλύτερες ομάδες της Αττικής αλλά πολέμησε ανεξήγητα και το μοναδικό τμήμα Στίβου στην ευρύτερη περιοχή λειτουργώντας προκλητικά υπέρ αγνώστων στοιχείων Συλλόγου που εμφανίσθηκε από το πουθενά.

Η μόνη εξήγηση αυτής της συμπεριφοράς μπορεί να είναι η παρουσία του Νίκου Πανταζή στην προεδρία του Γυμναστικού .

Εμείς του θυμίζουμε τις δεσμεύσεις του να αλλάξει το κατεστραμμένο στρώμα του Ύψους ,να αλλάξει τις λάμπες στον πίνακα του Μπάσκετ ,να αγοράσει ένα ρολόι 24΄΄ για να μετράμε τον χρόνο επίθεσης να σταματήσει την καθημερινή είσοδο και το παρκάρισμα μέσα στον Αθλητικό χώρο και να επιβάλει τους όρους Υγιεινής στις τουαλέτες που τώρα είναι άθλιες.

Επιπλέον υποχρεούται να κάνει ανάρτηση των αποφάσεων του στην διαύγεια και επειδή μέχρι σήμερα δεν το έκανε όλες οι αποφάσεις που πήρε παράνομα εκτελέσθηκαν

Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ
Από την 1 Οκτωβρίου του 2010 τα Υπουργεία και οι δεκατρείς περιφέρειες, υποχρεούνται να αναρτούν αποφάσεις και πράξεις τους στο διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος «Δι@ύγεια», το οποίο συντονίζει το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΕΣΑΗΔ) .

 Εφεξής οι πράξεις και αποφάσεις των φορέων δεν είναι εκτελέσιμες αν δεν αναρτηθούν στη Διαύγεια.
o Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου δεν έχει δημοσιεύσει αποφάσεις του από 22/6/2011 όπως είναι υποχρεωμένος από τον Νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.