Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο Ευαγγελίτσης του Γυμναστικού στην καλύτερη πεντάδα του Μπάσκετ με 30 πόντους στην Καισαριανή

ΤΡΊΤΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2015
Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 6η Αγωνιστική (Ά Εσκα)


Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Το χαλάνδρι μέσα με τον
 Ευαγγελίτση του Γυμναστικού


Θέση 1


Χρήστος Σκαλωμένος (Διαγόρας Δρ.)


Δεν κουνιέται ο Σκαλωμένος από την καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας. Ένας από τους καλύτερους point guard της κατηγορίας, σκόραρε 12 πόντους, δημιούργησε όλο το παιχνίδι της ομάδας του σε στιγμές που το Κουκάκι έδειχνε απειλητικό, με αποτέλεσμα να μπαίνει επάξια στους καλύτερους πέντε ακόμα μία εβδομάδας.

Θέση 2

Γιώργος Παπαδόπουλος (Παλατιανή)


Ο περιφερειακός της Παλατιανής έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του και την οδηγεί σε μεγάλες νίκες στην Ά Εσκα. Ακόμα 15 πόντοι, αρκετή στήριξη και από τη θέση του άσσου και με μεγάλα καλάθια στα τελευταία πέντε λεπτά, οι κυανοκίτρινοι απέδρασαν με το διπλό από την Αγία Βαρβάρα.

Θέση 3


Σωτήρης Σωτηριάδης (Αίολος Ταύρου)


Ο πιστός στρατιώτης του Αιόλου βρήκε τον χώρο που άφησε πίσω του ο απόντας εχθές Κορκοσούρας, σκόραρε από τα 6.75 τρυπώντας την κλειστή ζώνη του Αιγάλεω και από κοινού με τον Αθανασούλα βοήθησαν την ομάδα τους, ώστε να πάρει ακόμα ένα δίποντο. Ότι καλύτερο για τη θέση τρία για την Ά Εσκα, αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 4


Λευτέρης Δημητριάδης (ΑΟΚ Χαλανδρίου)


Ο Σέντερ του Χαλανδρίου τα έκανε όλα στην αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Πεύκη των πολλών ονομάτων και των πολύ έμπειρων ψηλών, πράγμα που κάνει ακόμα εντυπωσιακότερη την τελευταία του εμφάνιση τη Δευτέρα που μας πέρασε. 20 πόντοι, πολλά ριμπάουντ, αρκετές βοήθειες, τρομερή άμυνα στους αντιπάλους του και ελέω σούπερ Ευαγγελίτση στο νο5, τον μεταφέρουμε στο νο4 και αναγνωρίζουμε την τρομερή του εμφάνιση.

Θέση 5

Μάικ Ευαγγελίτσης (ΓΣ Χαλανδρίου)


Άλλη μία τριαντάρα κέρασε ο σούπερΜάικ με αποτέλεσμα το Χαλάνδρι να πάρει ένα μεγάλο διπλό μέσα στην Καισαριανή. 30 πόντοι λοιπόν, τρομερές ανάσες, μαζεμένα πολλά σκουπίδια, ηγέτης πραγματικός για την ομάδα του και το Χαλάνδρι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο καλύτερος σέντερ της Ά Εσκα μέχρι στιγμής και πάλι στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.