Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ποια είναι αυτή η Runnin Greece. Ποια αθλητική τεχνογνωσία μπορεί να έχει ένα γραφείο ταξιδίων;

Ο Γύρος της ρεματιάς
Τελείωσε  ο αγώνας δρόμου που καθιέρωσε ο Δήμος και μαζί με τα Ευριπίδεια που μετέχουν μόνο σχολεία αποτελούν τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της πόλης που οργανώνει ο Δήμος.
Στην πραγματικότητα ο Δήμος πάρα την ύπαρξη του Νομικού προσώπου τα τελευταία χρόνια δεν οργανώνει ο ίδιος τους αγώνες αυτούς αλλά τους αναθέτει σε ιδιώτες ή εταιρείες όπως έγινε και πρόσφατα και προς μεγάλη μας έκπληξη.
Ο ίδιος προσωπικά αντέδρασα έντονα στην παραχώρηση της οργάνωσης  της εκδήλωσης σε εταιρεία και ζήτησα να την οργανώσουν ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους .Δυστυχώς ο δήμος έχει πολύ κακές σχέσεις με τους Συλλόγους και μια οποιαδήποτε απόφαση συνεργασίας  θα τον ανάγκαζε να αποδεχτεί το μεγάλο κοινωνικό και Αθλητικό έργο των Συλλόγων. Φυσικά θα τον ανάγκαζε να συνεργασθεί κυρίως με τον Γυμναστικό σύλλογο που είναι ο μοναδικός σύλλογος με τμήμα Στίβου και μεγάλη εμπειρία σε οργάνωση αγώνων και τον πρόεδρο του Νίκο Πανταζή και να παραδεχθεί έτσι το λάθος που κάνει στην αντιμετώπιση του Συλλογικού αθλητισμού στην πόλη .
Αλλά να δούμε πρώτα που έδωσε ο δήμος την οργάνωση των αγώνων.
Ο ίδιος ο δήμος στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου αφού πάλι αγνοεί  την παρουσία στην εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου ακόμη και του προέδρου του που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος τελειώνει με την φράση.
«Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την τεχνική υποστήριξη της RunninGreece.,»
Για να δούμε ποια είναι αυτή η Runnin Greece και πόση σχέση έχει με τον Αθλητισμό.
Παραθέτω παρακάτω μια φωτογραφία από το face book της συγκεκριμένης εταιρείας και θα επανέλθω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.