Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Μεγαλη νίκη του Γυμναστικού στην Καισαριανή

Νήαρ Ηστ 68

ΓΣ Χαλαν. 84


Διαιτητές: Αναστασίου, Στρέμπας

Δεκάλεπτα: 25-15, 36-40, 56-60, 68-84.
NHAΡ ΗΣΤ (Χατζηελευθερίου, Καλαμάρας): Στασινόπουλος, Χατζηκωστής 20 (6), Καπετζόγλου 22, Γκουτσίδης 5, Ζεχερλής 1, Γιαννάκης, Καλαράς 10, Μάγκος 8 (1), Zεϊμελχότζα, Μπουραζάνης, Κούλης 2, Μάλλιαρης.
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Καρούτζος, Μαστοράκης): Αποστόλου 15 (2), Αντωνόπουλος, Κοντός, Παρδαβέλλας 14 (2), Ευαγγελίτσης 30, Σέχος 6, Κωστόπουλος 10 (1), Τσιάτσιος 8, Koκκινάκος 1, Κολαξής.

Με τη Νήαρ να μπαίνει δυνατά ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Καισαριανή και τους Χατζηκωστή και Καπετζόγλου να δείχνουν ζεστοί με το καλημέρα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και με τον Ευαγγελίτση να θυμίζει θηρίο στο κλουβί, κατάφεραν και πέρασαν μπροστά με 4 πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση, με τη Νήαρ Ήστ να σκοράρει αλλά το Χαλάνδρι να απαντά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μία μικρή αντεπίθεση των γηπεδούχων ίσως και να τους εξάντλησε τελικά, επιτρέποντας στο Χαλάνδρι να σκοράρει μεγάλα σουτ με τους Αποστόλου και Παρδαβέλλα και μαζί με την κυριαρχία του Ευαγγελίτση κάτω από τα καλάθια, να πάρει μία μεγάλη νίκη μέσα στην Καισαριανή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.