Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η Λαϊκή της Σαρανταπόρου


Τοποθέτηση Νίκου Πανταζή στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η χρησιμότητα των λαϊκών αγορών στις γειτονιές δεν αμφισβητείται και παλαιότερα είχαμε στον Δήμο πολλά αιτήματα για να αυξηθεί ο αριθμός τους. Βρίσκεις φρέσκα προϊόντα και για κάθε τσέπη . Ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικών κρίσεων και συρρίκνωσης των εισοδημάτων η παρουσία τους βοηθάει πολλαπλάσια. Γεγονός είναι ότι ενοχλεί τους κατοίκους των δρόμων που διεξάγεται και δημιουργεί και κυκλοφοριακό πρόβλημα .Δεχόμαστε όμως ότι αφενός πρέπει να λειτουργούν αφετέρου πρέπει να εξυπηρετούν την γειτονιά άρα να λειτουργούν στο πιο κοντινό και κεντρικό για την γειτονιά σημείο. Για πολλά χρόνια η Σαρανταπόρου αποτελεί το πλέον κατάλληλο σημείο και ορθά κατά διαστήματα κάθε (4)μήνες για να μοιράζεται η επιβάρυνση προβλέπεται η αλλαγή της θέσης και έτσι μεταφέρεται στην Λευκωσίας που μπορεί να ενοχλεί λιγότερους κατοίκους αλλά δυσκολεύει τους καταναλωτές λόγω της απόστασης.

Από τις 19 Μαρτίου έπρεπε η Λαϊκή να μεταφερθεί και πάλι στην Σαρανταπόρου και ο Οργανισμός Λαϊκών αγορών ενημέρωσε τον Δήμο για την αλλαγή από τις 14 Φεβρουαρίου. Ο Δήμος πιεζόμενος από κάποιους κατοίκους αντί να κάνει την αλλαγή άφησε την λαϊκή στο ίδιο μέρος και το παράλογο ζήτησε παράταση αυτής της παρατυπίας για (4) μήνες προβάλλοντας ως δικαιολογία έργα που δήθεν γίνονται στην Σαρανταπόρου.

πρόεδρε, ζητάω την άμεση μεταφορά της λαϊκής στην Σαρανταπόρου από το Σάββατο 9 Απριλίου διαφορετικά ως επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι- Αναγέννηση και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος θα κινηθώ με κάθε νόμιμο μέσο ώστε να υποχρεωθεί η Διοίκηση να εφαρμόσει την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.