Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η σπατάλη συνεχίζεται στο Δήμο


Συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου και πέρασε μόνο με τις ψήφους της Διοίκησης. Ο Νίκος Πανταζής έγινε πάλι ο κακός γιατί μίλησε για σπατάλες με αριθμούς ,γιατί μίλησε για το φαγοπότι στα Νομικά Πρόσωπα, γιατί ζήτησε να δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια των πολιτών με το έργο τους

Η συμπαθέστατη Φιλαρμονική μας στοιχίζει 1.284.000 Ευρώ τι μας γυρίζει πίσω; τι προσφέρει στον Πολιτισμό μας ;πόσα παιδιά Χαλανδραίων έμαθαν να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο από τους σαράντα Μουσικούς που έχουμε;

Το γνωστό μας Αθλητικό κέντρο ξοδεύει 2.550.000 Ευρώ και είναι σε εγκατάλειψη, χωρίς προγράμματα για τους πολίτες, χωρίς καθαριότητα χωρίς φύλακα, με τα ζώα και τα ποδήλατα να περιφέρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο .
Κάντε απλά μια σύγκριση με τις δραστηριότητες του πολύ μικρότερου Δήμου των Βριλησσίων για να διαπιστώσετε την διαφορά.

Το Αετοπόυλειο με προϋπολογισμό 1.032.000 Ευρώ γιατί πρέπει να υπάρχει στο όνομα περασμένων μεγαλείων, όταν σήμερα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στον Χαλανδραίο και να μην αξιοποιηθούν οι εργαζόμενοι σε αυτό σε κάποια άλλη δραστηριότητα.

Εμείς σας καλούμε να πάρουμε την τύχη της πόλης μας στα χέρια μας όχι για να κλείσουμε να μηδενίσουμε, να απολύσουμε αλλά για να αναγκάσουμε εκείνους που έχουν υποχρέωση να σέβονται τα χρήματα μας να έχουν θετικά αποτελέσματα, προσφορά στους πολίτες που τους πληρώνουν και από την δράση τους να δημιουργήσουμε και άλλες θέσεις εργασίας.
Δεν θα κλείσουμε τα νομικά πρόσωπα δεν θα απολύσουμε κανέναν άλλωστε εμείς είμαστε υπέρ του Δημόσιου Χαρακτήρα όλων των κοινωνικών δράσεων αλλά θα τα υποχρεώσουμε να δουλεύσουν για τον πολίτη.

Η Φιλαρμονική έχει υποχρέωση να μάθει στα παιδιά μουσική. Θα στείλουμε όλους τους Μουσικούς στα ολοήμερα σχολεία για εκμάθηση των οργάνων στα παιδιά και για Μουσική παιδεία.


Θ' αναπτύξουμε προγράμματα αθλητισμού για όλη την οικογένεια σε όλες τις περιοχές. Είναι αρνητικές αυτές οι θέσεις μας;

Θα μου πείτε ότι η αντιπολίτευση τα βλέπει όλα λάθος αλλά διαβάστε προσεκτικά τους αριθμούς και θα διαπιστώσετε ότι σε μια εποχή κρίσης οικονομικής ,που το κοινωνικό κράτος όχι μόνο συρρικνώνεται επικίνδυνα αλλά κινδυνεύει με εξαφάνιση όταν η ανεργία χτυπάει 1.500.000 συνανθρώπους μας ,όταν και ο δικός μας Δήμος χρωστάει περισσότερα από 16.000.000 Ευρώ ,όταν δεν έχουμε δημαρχείο και πληρώνουμε 519.000 κάθε χρόνο για ενοίκια ,όταν κλείνουν παιδικοί σταθμοί όταν καταργούνται οι κατασκηνώσεις των μαθητών και πετσοκόβεται ο προϋπολογισμός των ΚΑΠΗ η νέα Διοίκηση συνέχεια της παλιάς εξακολουθεί να ξοδεύει

95.240 για ταξιθέτριες στο θέατρο Ρεματιάς

149.000 για τηλέφωνα

39.000 για Ταχυδρομείο

202.000 για Δημόσιες σχέσεις

20.000 για την παγκόσμια μέρα

20.000 για γιορτές

188.000 για αμοιβές ειδικών συμβούλων

Αν ήταν δικά σας αυτά τα χρήματα θα τα σκορπούσατε με αυτό τον τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.