Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τώρα μένει πέρα από τις προσωπικές μας επιλογές να στηρίξουμε και να ευχόμαστε η κυβέρνηση Σύριζα να πετύχει.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δικαίωσε όλους όσους περίμεναν την νίκη του Σύριζα.Προσωπικά περίμενα Αυτοδυναμία ,όπως περίμενα για τρίτο κόμμα το Πασόκ και τους Ανεξάρτητους εκτός. Η είσοδος του Καμένου μείωσε το ποσοστό των εκτός βουλής κομμάτων και στέρησε από τον Σύριζα την Αυτοδυναμία.
Η διάσπαση του Πασόκ από τον γνωστό δολιοφθορέα τον Γιωργάκη έδωσε στο Πασοκ το άδικο αποτέλεσμα και παραχώρησε την Τρίτη θέση στην Χρυσή Αυγή
Ας μείνουμε όμως στα θετικά της εκλογικής αναμέτρησης.
Έχουμε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, ασφαλώς δεν έχουμε για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση γιατί προηγήθηκε το Πασοκ το 81.
Ξεσκαρτάρει η βουλή από γόνους επαγγελματίες, μέτριους αν και οι νέες επιλογές έχουν αρκετά μεγάλο αριθμό βουλευτών που θα μας θυμίζουν επιλογές παρόμοιες με αυτούς που ξεφορτωθήκαμε.
Ξεφορτωθήκαμε τον Γιωργάκη που μαζί με τον προκάτοχο του Καραμανλή από τον οποίο δεν απαλλαγήκαμε ακόμη οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και την απαξίωση.
Τώρα μένει πέρα από τις προσωπικές μας επιλογές να στηρίξουμε και να ευχόμαστε η κυβέρνηση Σύριζα να πετύχει.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως κατάρρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στην άνοδο στην εξουσία των αντιδημοκρατικών και εγκληματικών φασιστικών άκρων. Αν συνεπώς δεν επιθυμούμε και αυτό είναι βέβαιο να έχουμε πρώτο κόμμα την Χρυσή Αυγή πρέπει  όλοι να προσπαθήσουμε ώστε η κυβέρνηση να πετύχει για το καλό της χώρας και της  Δημοκρατίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.