Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Kόβονται 29 δένδρα στην ρεματιά για να διευκολυνθεί η εργολαβία για τα έργα προστασίας από πλημμύρες. Τα έργα είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε τις τραγικές καταστάσεις που ζήσαμε πριν από λίγο καιρό που υπερχείλισε το ρέμα. Όταν όμως τεχνικά είναι δυνατόν να γλυτώσουν τα δένδρα γιατί δεν αλλάζει η μελέτη; Γιατί η τεχνική υπηρεσία δεν φρόντισε να γνωρίζει τον σχεδιασμό; Που είναι ο σύλλογος Ρεματιάς που φώναζε για τα καλάμια; Εμείς κάναμε το καθήκον μας καταψηφίσαμε το έγκλημα

                                                  

                       



ΘΕΜΑ : « Άδεια κοπής εννέα (9) ευκαλύπτων και δύο (2) φοινίκων στην οδό Αιγαίου και δεκαπέντε (15) ευκαλύπτων και τριών (3) φοινίκων στην οδό Ποταμού Καλαμά .»


Σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να γίνει η έναρξη των εργασιών που αφορούν το έργο «ΕΡΓΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΙΒΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» της Ν.Π.Δ.Δ. Περιφέρειας Αττικής και όπως προκύπτει από την μελέτη του έργου – που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμόν Δ10/20506 π.ε 04/4-3-2008 Απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ – ΓΓΔΕ (Δ/ΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Δ10) - απαιτείται η εκρίζωση δένδρων που βρίσκονται επί της οδού Ποταμού Καλαμά και της οδού Αιγαίου, εκατέρωθεν του Ρέματος Χαλανδρίου. Πρόκειται για την εκρίζωση εννέα (9) ευκαλύπτων και δύο (2) φοινίκων στην οδό Αιγαίου και δεκαπέντε (15) ευκαλύπτων και τριών (3) φοινίκων στην οδό Ποταμού Καλαμά.
Παρακαλούμε όπως πάρετε απόφαση για την κοπή των παραπάνω δένδρων.
Σας επισυνάπτουμε φωτοαντίγραφο της αίτησης του αναδόχου του έργου καθώς και τοπογραφικό διάγραμμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.