Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η πιο νεανική ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑ!




Ο  Απόλλωνας Χαλανδρίου είναι μια ομάδα με ιστορία χρόνων, με γνώση στόχους και όραμα που ήδη έχει ξεχωρίσει και παρόλο που φέτος αναμένεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα η πιο νεανική ομάδα στην Α’ ΕΣΠΑ δεν το βάζει κάτω καθώς εμπιστεύεται τις δυνάμεις της.

Οι 13 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση

Βοτανικού, είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 20,85 χρόνια!




Και μάλιστα από τους 13, οι 12 προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας!
Δεν πιστεύουμε να υπάρχει αλλού κάτι παρόμοιο, σε αυτό το επίπεδο…
Μία βόλτα αν κάνει κάποιος μια καθημερινή στο γήπεδο του Απόλλωνα, θα διαπιστώσει για τι ποδοσφαιρική κυψέλη μιλάμε.
Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι τόσο η ομάδα Νέων όσο και η ομάδα Παίδων, έφτασαν πέρσι στα ημιτελικά, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Τυχαίο;
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ http://www.apollonhalandriou.gr/.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2013-14

Αυτή τη στιγμή οι ακαδημίες ξεπερνάνε το νούμερο των 300 αθλητών!
Και από φέτος δίνεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στις μικρές ηλικίες, φτιάχνοντας από την αρχή ολιγομελή τμήματα σε προτζούνιορ-τζούνιορ-παμπαίδες και κλείνοντας τα τμήματα -με λίστα αναμονής- στις ηλικίες 5-6 χρόνων (αστεράκια).
Συνέπεια αυτής της δομής η άφιξη νέου προπονητή στην οικογένεια του Απόλλωνα, του Σταύρου Παναγιωτάκη, τον οποίο καλωσορίζουμε και επισήμως.
Το πρώτο τμήμα του παμπαιδικού λειτουργεί με αγωνιστική μορφή, κλειστό ρόστερ 20 παικτών και συμμετοχή σε δύο πρωταθλήματα (ΕΠΣΑ και πρωτάθλημα ΠΑΕ). Ωστόσο εδώ εξακολουθούμε και αφήνουμε τα αποτελέσματα σε δεύτερη μοίρα, μιας και αυτό που βασικά μας ενδιαφέρει είναι η βελτίωση του συνόλου της ομάδας. Για την ιστορία, πάντως, οι Παμπαίδες μας έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο νίκες: 13-0 τον Αγ. Θωμά και 8-1 τον Ηλυσιακό.
Και φτάνουμε στην κορυφή της δομής της Ακαδημίας μας, με τα αγωνιστικά τμήματα Νέων, Εφήβων, Παίδων. Είναι και οι ηλικίες στις οποίες δίνουμε σημασία και στη διάκρισή τους, ανάλογες των προηγούμενων χρόνων.
Στο ρόστερ Νέων-Εφήβων ανήκουν 37 παίκτες και θα συμμετάσχουν σε δύο πρωταθλήματα (ΕΠΣΑ και Θουκυδίδειο), με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση και των δύο διοργανώσεων. Στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ ξεκινήσαμε με νίκη επί του Παραδείσου (4-1).
Στο ρόστερ των Παίδων ξεκινάμε με 17 παίκτες και συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ.
Να τονίσουμε ότι πρόκειται για νεοσύστατη ομάδα, καθώς από την περσινή που έφτασε στα ημιτελικά έχουν απομείνει μόνο δύο παίκτες (οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους πήραν… προαγωγή). Πιστεύουμε πάντως -και παρά την ήττα της πρεμιέρας με 1-0 από τον Αρη Χολαργού- ότι θα προχωρήσουμε στην τελική φάση, όπως συμβαίνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.