Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τι είναι πιο γρήγορο; η cosmote,η votafon η ο Ντάβαρης;Επειτα λένε ότι το Δημόσιο δεν λειτουργεί


Ο κ Ντάβαρης  ξαναχτυπά

Στις 14 Οκτωβρίου 2013 το πρωί ο κ.Νταβαρης   ενημερώνεται  εγγράφως και τηλεφωνικά για την προσφυγή  του Φιλίππου εναντίον της απόφασης παραχώρησης Αθλητικού χώρου σε μη υφιστάμενο νομικά και Αθλητικά σύλλογο, προσφυγή που από μόνη της αναστέλλει κάθε κίνηση .

1.Γνωρίζει ότι υπάρχει προσφυγή ακύρωσης σε Διοικητικό δικαστήριο

2.Γνωρίζει  ότι την ίδια ημέρα 14/10/2013 στις 20.00 μμ το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο μετέχει έχει συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα την κατάργηση του Νομικού Προσώπου Ευριπίδης.

3. Γνωρίζει ότι υπάρχουν δύο ακόμη αιτήματα συλλόγων πραγματικών για παραχώρηση ωρών

 4.Γνωρίζει επίσης ότι η παράνομη απόφαση που πήρε ξεγελώντας  τα μέλη για την ύπαρξη του Συλλόγου προβλέπει ότι οι ώρες που πιθανόν θα δοθούν στο υπό σύσταση σύλλογο θα καθορισθούν από τον υπεύθυνο  Προγράμματος κ.Μπαβα και θα εγκριθούν από το Δ.Σ.
διαβάστε την απόφαση του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου
 
   http://www.scribd.com/doc/179290620/efax"  style="text-decoration: underline;" >efax
Ενώ  γνωρίζει όλα αυτά κάνει προσωπική κατανομή των ωρών μόνο στον υπό σύσταση σύλλογο ενέργεια εντελώς παράνομη με την οποία δίνει τέσσερες μέρες προπόνησης αποκλειστικά στον νέο Σύλλογο αδιαφορώντας για τον Φίλιππο που διαθέτει τρεις προπονητές επίλεκτους αθλητές που αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες και μένει χωρίς γήπεδο , αγνοώντας  τα αιτήματα των δύο άλλων συλλόγων. Η πράξη του αυτή χαριστική ,παράνομη γιατί η απόφαση που επικαλείται δίνει το δικαίωμα κατανομής ωρών στο Δ.Σ και όχι στον πρόεδρο ,προσβλήθηκε ήδη αλλά επισύρει σε συνδυασμό και πειθαρχική δίωξη του προέδρου για παράβαση καθήκοντος  καταχρηστική άσκηση εξουσίας και πιθανώς και ποινικής δίωξης .
Διαβάστε τι έκανε ακυρώνοντας ολόκληρο Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.