Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

NΝα διατηρηθούν τα ιατρεία ΕΟΠΥΥ στο Κάτω Χαλάνδρι ζητά ο Νίκος Πανταζής


Παρέμβαση στο Υπουργείο Υγείας του Nίκου Πανταζή για την διατήρηση του υποκαταστήματος του ΕΟΠΥΥ στο Κάτω Χαλάνδρι.
Δήλωση Νίκου Πανταζή:Εμείς κάνουμε ότι έπρεπε να κάνει η Διοίκηση του Δήμου.
Δυστυχώς ο δήμαρχος δεν αξιοιποίησε ούτε αυτήν την ευκαιρία να παρέμβει με την ομόφωνη γνώμη όλου του Συμβουλίου

Η προσπάθεια τη κυβέρνησης να μαζέψει χρήματα  πλήττει και την δημόσια Υγεία.Καταργούνται  πολλά  ιατρεία του ΕΟΠΥΥ  και μέσα σε αυτά και το δικό μας στο Κάτω Χαλάνδρι.

Η απόφαση αυτή θα προκαλέσει  αφάνταστη ταλαιπωρία στο πλήθος των συμπολιτών μας του Κάτω Χαλανδρίου που δεν έχουν πρόσβαση  στο κεντρικό ΙΚΑ που βρίσκεται στην Πεντέλης.

Με τα πόδια είναι μακριά  και  όσοι το αποφασίσουν έχουν να περάσουν και την εχθρική Παπανικολή που την περνάς μόνο πετώντας. Συγκοινωνιακό μέσο για την μετάβαση δεν υπαρχει.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο  για τους υπερήλικες, τους χαμηλόμισθους, τους  ανέργους  τις μητέρες και τα μικρά παιδιά που μέχρι σήμερα εξυπηρετούντο από τα ιατρεία κατά τρόπο ιδανικό . Τους στερεί τον προσωπικό γιατρό, τους υποχρεώνει να απευθυνθούν σε ιδιώτη γιατρό χωρίς να έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν.

Ο ίδιος προσωπικά έχω την καλύτερη γνώμη για όλο το προσωπικό αλλά θα αναφερθώ ιδιαίτερα σε δύο γιατρούς που διετέλεσαν διευθυντές του ιατρείου τον κ.Χριστοδουλίδη  Ανδρέα και τον κ.Βαρδουλάκη Θωμά που είναι Χαλανδραίοι και αγωνίσθηκαν και για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, αλλα  και για την διατήρηση των  ιατρείων. 

Στηρίζουμε την δημόσια και δωρεάν Υγεία, στηρίζουμε την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την διατήρηση των περιφερειακών κέντρων ιατρείων του ΕΟΠΥΥ  ζητάμε από την πολιτεία να επανεξετάσει την απόφαση της και να διατηρήσει τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στο Κάτω Χαλάνδρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.