Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Που είναι η αξιοπρέπεια που μας υποσχεθήκατε.κατεβάσατε την σύνταξη στα 120 ευρώ και απο Δευτέρα χωρίς συμφωνία δεν θα υπάρχουν και αυτά.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Δημοψήφισμα

«Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ»

Παπαδημούλης: Τώρα επείγει το «Ναι», μέσα και έξω

Παπαδημούλης: Τώρα επείγει το «Ναι», μέσα και έξω
-A+A
Μέσω Τwitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης υποστηρίζει ότι «η νέα κυβερνητική πρόταση για συμφωνία χωρίς ΔΝΤ και με λύση για το χρέος, αλλάζει το τοπίο» και συμπληρώνει ότι «τώρα επείγει το «ναι» στην πρόταση, ‘μέσα’ και ‘έξω’».
Σημειώνεται ότι την Τρίτη η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε νέα πρόταση στους δανειστές, η οποία εξετάστηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, και η οποία θα τεθεί επί τάπητος και στο σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. 
Την ίδια ώρα, όμως, κυβερνητικές πηγές επιμένουν στο «όχι» , όσο αφορά στην ψήφο του δημοψηφίσματος, ενώ τόσο η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, όσο και η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, δήλωσαν χθες ότι περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για να λάβουν τις αποφάσεις τους σχετικά με την Ελλάδα.



Πηγή: Παπαδημούλης: Τώρα επείγει το «Ναι», μέσα και έξω | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/214759/papadimoylis-tora-epeigei-nai-mesa-kai-exo#ixzz3ecJVj3YS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.