Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Εθνοπατέρες της δεκάρας .Αν αυτοί πανικοβάλλονται απο τις αποφάσεις τους σκεφτείτε τους απλούς πολίτες

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Απίστευτο: Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται στο ΑΤΜ της βουλής για να βγάλουν λεφτά [εικόνες]

Απίστευτο: Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται στο ΑΤΜ της βουλής για να βγάλουν λεφτά [εικόνες]
-A+A
Την ώρα που η κυβέρνηση συνιστά στους πολίτες ψυχραιμία και τους εξηγεί ότι δεν υπάρχει λόγος να τραβάνε τα λεφτά τους από τις τράπεζες, στα μηχανήμα αυτόματης ανάληψης της Βουλής υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται για να βγάλουν τα λεφτά τους.
Μπορεί τα λεφτά στο ΑΤΜ της Βουλής να είχαν τελειώσει νωρίτερα, ωστόσο, έγινε ανεφοδιασμός και μετά από λίγη ώρα η λειτουργία τους αποκαταστάθηκε. 
Αμέσως, άρχισαν να σχηματίζονται εκ νέου ουρές. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν αν τραβήξουν χρήματα ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η συνάδελφός της Ραχήλ Μακρή αλλά και ο Κώστας Λαπαβίτσας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Φίλης. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχτηκαν για να βγάλουν χρήματα, ενώ από τα άλλα κόμματα οι βουλευτές ήταν πιο ψύχραιμοι και δεν πήγαν στα ΑΤΜ!
O κ.Ξυδάκης
Kαι ο Κώστας Λαπαβίτσας, ο ένθερμος υποστηρικτής της επιστροφής στη δραχμή, περιμένει στην ουρά για να τραβήξει τα ευρώ του
O Νίκος Φίλης
O κ. Ξυδάκης και μπροστά του ο κ. Φίλης
Και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαία Κυρίτση στην ουρά για να βγάλει τα λεφτά της:
Η Χαρά Καφαντάρη


Πηγή: Απίστευτο: Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνονται στο ΑΤΜ της βουλής για να βγάλουν λεφτά [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/214143/apisteyto-ypoyrgoi-kai-voyleytes-toy-syriza-sprohnontai-sto-atm-tis-voylis-gia-na#ixzz3eKw4Xsd5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.