Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Χρειάζονται αποφάσεις και πρακτικές λύσεις

Η αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού που ξεκίνησε το 1995 και κατατέθηκε από την διοίκηση Κουράση στο Υπουργείο είναι ακόμη μέσα στην κούτα της μεταφοράς που ούτε ανοίχθηκε. 
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θα ασχοληθεί μαζί της ,το πρώτο που θα κάνει είναι να μας την ξαναστείλει πίσω. Πρόβλεψη παρά την πενταετία που έχει η διοίκηση δεν θα προλάβει να την τελειώσει

Ο Νίκος Πανταζής στο Χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο πρότεινε στον Δήμαρχο να εγκαταλείψουμε την γενική αναθεώρηση και να προχωρήσουμε σε σημειακές αλλαγές επιλύοντας τα πραγματικά μας προβλήματα μας  και να μην ανοίξουμε νέες πληγές.
¨Με την ανάρτηση των χαρτών του Γενικού πολεοδομικού του 89 το 1995 η τροποποίηση Βουλγαράκη το 1993 που με τις πλάτες κάποιων δικών μας αιρετών πέρασε δεν ισχύει.
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε πρόβλημα με την χωροθέτηση της υπηρεσία καθαριότητας στο κέντρο κυκλοφοριακής αγωγής, δεν έχουμε εμπόδιο πρασίνου για να εντάξουμε τα 250μ γύρω από το νεκροταφείο, δίνουμε λύση στο γήπεδο του Απόλλωνα αφού η περιοχή με το Γ.Π του 89 είναι Αθλητική.
Μένουν δύο αλλαγές  η μία αφορά την κατάργηση της Ελευθέρας Πεντέλης και ή άλλη τις χρήσεις στο κέντρο Χαλανδρίου.
Αλλαγές που εύκολα και γρήγορα θα περάσουν και θα μας λύσουν τα χέρια και για την ένταξη του Πεύκο Πολίτη που βάλτωσε πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.