Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Είναι ο γιαλός στραβός ή στραβά αρμενίζουμε.Εσείς αποφασίζετε

Ευτυχώς για τον αθλητισμό στο Χαλάνδρι που υπάρχει o  Γυμναστικός και ο
Νίκος Πανταζής και κουβεντιάζονται και θέματα αθλητισμού στην πόλη. Αφορμή αίτημα του Γυμναστικού να οργανώσει ημερίδα βόλεϊ και να συγκεντρώσει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπως με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε με την προηγούμενη διοίκηση. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού βρήκε την ευκαιρία να τιμωρήσει τον σύλλογο και εισηγήθηκε αρνητικά και με την βοήθεια του άλλου μεγάλου φίλου του Αθλητισμού και του Γυμναστικού της κ.Καρατζά το συμβούλιο δεν έδωσε την άδεια τέλεσης της εκδήλωσης.
Έτσι βρήκαν ευκαιρία οι αιώνιοι αντίπαλοι του Πανταζή να θριαμβολογήσουν ,να μιλήσουν για στραβό γιαλό και άλλα γνωστά και ευχάριστα. Την ίδια ώρα οι ίδιοι ψήφιζαν επιλεκτικές επιχορηγήσεις σε άλλους συλλόγους. Σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ο Γυμναστικός ζητούσε επιχορήγηση για την εκδήλωση.
Πίστευα ότι με την κ.Καρατζά  υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση, δυστυχώς στην πολιτική τίποτα δεν ισχύει. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε στον δήμαρχο για γελοιογραφία  προεκλογικά της Αντίστασης που αναφερόταν σε κατεψυγμένο ΚΚΕ και ζήτησε από τον δήμαρχο να αποκηρύξει τον σκιτσογράφο δεν  διστάζει όμως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε χαρακτηρισμό ,πιστεύοντας ότι το ΚΚΕ της παρέχει ασυλία.

Αν θεωρείτε χαφιές ένας δημοτικός σύμβουλος που εγγράφως κατήγγειλε ως παράνομη την ενοικίαση χώρων από τον Δήμο και την παραχώρηση τους σε συλλόγους, τότε τι είναι εκείνος που αρνείται σε ένα σύλλογο να οργανώσει μια εκδήλωση επειδή θέλει να πλήξει τον πρόεδρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.