Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Οι μεν και οι δε


Δεν είναι ταινία άλλα η πρακτική της διοίκησης του Δήμου που βάλθηκε αντιγράψει όλες τις κακές συνήθειες προηγουμένων διοικήσεων .
Κατά καιρούς έφερε στο δημοτικό Συμβούλιο οργάνωση εκδηλώσεων σε συνεργασία με φορείς και δόθηκαν για πρώτη φορά όχι μόνο χώροι δημοτικοί σε συλλόγους άλλα και έδρα για να βγάλουν ΑΦΜ στην εφορία.
Στην συνέχεια προχώρησε σε προκλητική επιχορήγηση εκδηλώσεων συγκεκριμένων συλλόγων, αρνούμενη την πρόταση του Νίκου Πανταζή που υποστηρίχθηκε και από την παράταξη του κ.Κουράση να έλθει θέμα επιχορήγησης όλων των Συλλόγων.
Στην ίδια συνεδρίαση που μοιράστηκαν 10.000 ευρώ στους υμετέρους  η διοίκηση εισηγήθηκε αρνητικά για εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου  που ζητούσε μόνο άδεια για την εκδήλωση και όχι χρήματα.
Στην τελευταία οικονομική επιτροπή πέρασε με τις ψήφους μόνο της διοίκηση αφού όλοι οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ψήφισαν λευκό πίστωση 40.000ευρω για την φιλοζωική εταιρεία.

Δεν είμαστε αντίθετοι με την ενίσχυση των συλλόγων. Ορθά η διοίκηση συνεργάζεται και βοηθά  και τις ψηφίσαμε και εμείς. Δεν μπορεί  όμως να αγνοεί τα υπόλοιπα σωματεία και κυρίως δεν έχει κανένα λόγο να είναι εχθρική με τους αθλητικούς συλλόγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.