Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο άλλος μεγάλος σοφός της φυλής.Σε λίγο θα κάνεις δηλώσεις στην Ζάμπια.Πήγαινε στις τράπεζες να τα πεις στους συνταξιούχους που θα προστάτευες

«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ»

Λαφαζάνης: Εχουμε plan B – Θα πούμε «όχι» την Κυριακή

Λαφαζάνης: Εχουμε plan B – Θα πούμε «όχι» την Κυριακή
-A+A
Την εκτίμηση ότι την Κυριακή στο δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός θα απορρίψει τον «εκβιασμό» των θεσμών και θα ψηφίσει «όχι» έκανε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας μιλώντας στον απεσταλμένο του δορυφορικού δικτύου «Ρωσία-24» σχολίασε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολη και δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για εκμετάλλευση.
«Δεν θεωρούμε ότι στην Ελλάδα όλα καταρρέουν και η χώρα οδηγείται στην καταστροφή. Δεν είναι έτσι. Ναι, όντως οι τράπεζες είναι κλειστές, αλλά όπως βλέπετε και στην Αθήνα και στις άλλες περιφέρειες της χώρας η ζωή συνεχίζεται. Ναι, όντως κλείσαμε τις τράπεζες, όχι όμως γιατί ξυπνήσαμε στραβά και αποφασίσαμε να το κάνουμε.


Πηγή: Λαφαζάνης: Εχουμε plan B – Θα πούμε «όχι» την Κυριακή | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/214740/lafazanis-ehoyme-plan-b-tha-poyme-ohi-tin-kyriaki#ixzz3ecKSNnFv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.