Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Mαταίωση της συναυλίας των μαθητών της Φιλαρμονικής


Ο Νίκος Πανταζής έβαλε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ερώτημα για την ματαίωση της συναυλίας των μαθητών της Φιλαρμονικής.
«Κάθε χρόνο οι μαθητευόμενοι μουσικοί της φιλαρμονικής δίνουν συναυλία για την οποία προετοιμάζονται όλο τον χρόνο. Εφέτος για λόγους τεχνικούς οι γονείς των παιδιών ειδοποιήθηκαν ότι η συναυλία θα ματαιωθεί. Στην συνέχειας όμως δεν γνωρίζουμε με την πρωτοβουλία ποιου δόθηκε συναυλία σε κλειστό χώρο από μια και μόνο τάξη και ευλόγως προκάλεσε την διαμαρτυρία των γονιών των μαθητών των άλλων τάξεων.
Ο αντιδήμαρχος κ.Γκάγκας  δεν απάντησε βέβαια ποιος αποφάσισε για την μερική συναυλία δεσμεύτηκε όμως ότι θα γίνει τα Χριστούγεννα.»
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω. Μια εκδήλωση για πολλούς λόγους μπορεί να αναβληθεί ή να ματαιωθεί. Την απόφαση για αυτό την παίρνει η πολιτική ηγεσία και στην περίπτωση της φιλαρμονικής ο αντιδήμαρχος πολιτισμού αφού εκτιμήσει την εισήγηση της υπηρεσίας.
Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να αφήνεται ή να καλύπτεται η υπηρεσία όταν παίρνει αποφάσεις ή κάνει προτάσεις ή ακόμη ενεργεί στα πλαίσια του νόμου με καλή πιθανόν πρόθεση που , όμως δημιουργούν αντιδράσεις ,απογοητεύσεις και πολλές φορές νέα προβλήματα από αυτά που προσπάθησαν να λύσουν.
Εκτός της περίπτωσης της συναυλίας της Φιλαρμονικής ,είχαμε παρόμοιο περιστατικό στην υπηρεσία πρασίνου με το κόψιμο των καμένων δένδρων στα θέατρο Ρεματιάς και έχουμε συνεχόμενο πρόβλημα με τις αποφάσεις και προτάσεις της διεύθυνση Αθλητισμού.
Στήριξη των εργαζομένων και των υπηρεσιών αλλά την πολιτική και τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση και όχι η υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.