Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Νομίζουν το Δήμο ιδιοκτησία.Προειδοποιούμε τα μέλη του Νομικού προσώπου που χωρίς να έχουν πλήρη ενημέρωση ψηφίζουν αυτά που φέρνει την τελευταία στιγμή ο προεδρος για ευνόητους λόγους, ότι τώρα γνωρίζουν .Ενημερώσαμε εγγράφως την διοίκηση, παραστήκαμε στο συμβούλιο για να υποστηρίξουμε να μπει θέμα ανάκλησης της παράνομης απόφασης του προέδρου που στην ουσία τους καταργούσε και αφορούσε τον Φίλιππο και δεν μας επιτρέψανε να μιλήσουμε. Εξαιρούμε τους κ.Κουρουβακάλη Δημήτρη ,Ανδριτσόπουλο Κώστα,Αδαμόπουλο Σπύρο,Μηνά Κωνσταντινίδη,Φώτη Μπάβα και Χρίστο Κιάκο που αντέδρασαν έντονα στην πρωτοφανή παρανομία του Προέδρου

Στην συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου ο πρόεδρος του κ.Ντάβαρης έφερε (11)θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες. Δεν βάζουν μυαλό. 
Παρανομία πρώτη  (11) θέματα εκτός ημερησίας διάταξης για παραχωρήσεις Αθλητικών χώρων σε τρα΄πεζε 
Παρανομία δεύτερη παραπλάνηση του Διοικητικού Συμβουλίου Του Νομικού προσώπου
Παρανομία Τρίτη Δεν εκλήθη στην συνεδρίαση Ο Φίλιππος που θίγεται από την απόφαση
Παρανομία τέταρτη παραχώρηση  αθλητικων χώρων  σε ιδιώτη σε βάρος αθλητικού Συλλόγου που έρχεται σε αντίθεση και με τον υπάρχοντα Οργανισμό του Νομικού Προσώπου. 
Στην συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου Αθλητικό Οργανισμός του Δήμου Χαλανδρίου στις 30/9/2013 ο πρόεδρος του κ.Ντάβαρης έφερε (11)θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες. Όπως είναι γνωστό για να μπει ένα θέμα εκτάκτως στην ημερήσια διάταξη πρέπει να είναι εξαιρετικά επείγον εκτός αν θέλεις να πάρει μια απόφαση χωρίς να έχουν ενημερωθεί πλήρως τα μέλη του Συμβουλίου που εκ των πραγμάτων  θα ενημερωθούν πρόχειρα και την τελευταία στιγμή.
Όλα σχεδόν τα θέματα που προτάθηκαν και μπήκαν τελικά στην ημερήσια διάταξη αφορούσαν παραχωρήσεις αθλητικών χώρων όχι βέβαια σε συλλόγους αλλά σε εταιρείες και τράπεζες.
Μέσα σε αυτά πέρασε και αίτημα νέου υπό ίδρυση Συλλόγου για παραχώρηση του μοναδικού γηπέδου Τένις στην Αποστολοπούλου αποκρύπτοντας από τα μέλη ότι ο φερόμενος σύλλογος στερείται νομικής και αθλητικής νομιμοποίησης άρα πρόκειται για παραχώρηση σε ιδιώτη με αποτέλεσμα να αφήσει χωρίς γήπεδο τον Φίλιππο Χαλανδρίου σύλλογο που δρα στο Χαλάνδρι από το 1989 και είναι ο μέλος της Ομοσπονδίας Τένις.

Φυσικά σε αυτή την διαδικασία δεν κάλεσε όπως είναι υποχρεωμένος και τον Φίλιππο γιατί τότε δεν θα μπορούσε να περάσει την εξυπηρέτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.